• Monica­89
  Äldre 18 Feb 14:48
  32914 visningar
  301 svar
  301
  32914

  Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

  Jag ska också gifta mig då!

  Har kommit ungefär lika långt som ts. Fast vi ska vara på en resturang som ordnar allt så behöver inte tänka på serveringspersonal osv. 
  Det jag mest bekymrar mig för nu är när brudgumen ska ta sig i kragen och köpa kläder och skor :P Men män är väl som de är :)
   
  Men festprogrammet har jag inte tittat alls på, tror vårat värdpar kommer göra största delen av det.

 • Monica­89
  Äldre 22 Feb 08:59
  #21

  Känner mig också ganska färdig med planeringen.

  Kom på igår att jag ska göra ett försök att lära mig fransk manikyr till bröllopet, få se hur det går är inte alls min grej :P Men nu har jag köpt så jag kan träna iallafall, men glömde ju köpa nagellacksborttagning (får inte ha nagellack på jobbet) men ska se om jag kan göra det idag för nu är man så sugen på att börja öva.

  Är min blivande som ligger lite efter i planeringen, han har inte köpt sina kläder än, vilket gjort att vi inte heller kunnat köpa till brudnäbben som är pojk eftersom han ska matcha.

  Har sett ut ringen tänkte beställa den nästa vecka så den säkert blir färdig och rätt osv.

  Mitt största dilemma just nu är att hitta rätt slöja, min syster har en jag får låna men den är vit och min klänning är ivory, funkar inte va?

  Maten och dukningen och allt det kommer resturangen hålla i, det är riktigt skönt.

 • Monica­89
  Äldre 12 Mar 12:55
  #46

  Vi har både skickat in för hindersprövning och även fått tillbaka den, Gick fylla i på den lappen vilket efternamn man ville ta.

  Har köpt en fin klocka till min blivande, först tänkte jag gravera den, men vill att han ska få den så han gillar den och sen kanske  gravera.

  Usch nu har jag upptäckt vilket som är jobbigast med planeringen, bordsplaceringen!! Fullständigt hopplöst, får nästan migrän av den :) Vi har flera småbord, har svårt att bestämma oss för om gifta ska sitta vid samma bord eller helt utspridda. Visst sitter man vid sin respektive så har man alltid någon att prata med, men samtidigt är det väl roligt att sitta jämte andra också. Så vill man helst placera så alla känner någon vid varje bord, men min släkt är lite större än hans, och dessutom är mina släktingar väldigt olika hans i personligheten. Så än hur man gör känns de som det alltid blir någon stackare utanför.

 • Monica­89
  Äldre 2 Apr 08:09
  #79

  Vårat OSA går ut om två veckor, alla utom en har svarat (den som inte svarat är vi nästan säkra på att han kommer) Så nu blir det sista finputsning på bordsplaceringen, festhäftena fixar värdparet. Så sen är vi i princip färdiga med allt, känns jättekonstigt känns som jag måste missat nåt :)

 • Monica­89
  Äldre 3 Apr 08:47
  #84

  Annli vi skickade ut våra inbjudningar i slutet av januari, för att folk inte skulle hinna boka semester och så. För var många som redan då började prata om olika resor, och då kände vi att det var lika bra att skicka ut.

 • Monica­89
  Äldre 17 Apr 09:29

  samma här att det är jag som gör det mesta. Men vårat värdpar gör hela festhäftet och det kring festen

 • Monica­89
  Äldre 1 May 13:18

  Är väl super att de varit dåligt väder nu, då vänder de ju lagom till vi gifter oss!! Hade de varit fint nu hela april så hade de ju inte varit så troligt att det hållt sig ända till juni :)

 • Monica­89
  Äldre 2 May 14:17

  Nu börjar det bli stressigt rörigt i huvudet när det närmar sig.
  Upptäckte i lördags att någon varit i lägenheten då småsaker stod annorlunda än vi åkte. Den enda som kan ta sig in till oss är grannen (bor i parfamiljshus), frågan är om de bara har snokat eller om de släppt in någon som ska göra nåt inför bröllopet. hm skumt det där. Är det egentligen ens okey att någon som planerar är i våran lägenhet utan våran vetskap?

  Kommer ni ha någon som filmar bröllopet? Vi vill ha de men är så svårt att komma på vem som ska göra det, min bästa vän är bra på att filma och håller på mycket med sånt, men känns tråkigt för henne att filma.

  Usch nu närmar sig möhippa och svensexa, vi har våra funderingar på när det kan bli, men ingen av oss vet nåt så de är nog meningen att de ska bli samtidigt, så gäller att tänka på typ vad man har för underkläder och så eftersom de kan bli när som helst. och att man inte somnar naken! speciellt på helgerna :)

 • Monica­89
  Äldre 3 May 10:17

  Är det fler som tänkt få bebis sen efter bröllopet?

  Själv har jag precis börjat på min näst sista karta p-piller sen så blir det inga nya! Är så spännande!

 • Monica­89
  Äldre 5 May 08:23

  Nu tog de precis min blivande för svensexa, vi som var så säkra på att de skulle ta oss både när vi övar i kyrkan. Tycker det är hemskt att inte veta när möhippan blir! Speciellt om inte min också blir idag för jag var helt säker på att de skulle bli en lördag då min blivande jobbar kontorstid. Men har de mig en annan dag så kan de ta mig nästan vilken dag som helst, då jag jobbar natt är jag ledig många vardagar, även de flesta av mina kompisar jobbar oregelbundet...


  Hoppas de blir idag så jag har det ur världen sen!

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3
Logga in
Bli medlem