• FelizL­ane
  Äldre 20 feb 20:03
  32028 visningar
  301 svar
  Inlägg från FelizLane Visa alla inlägg
  301
  32028

  Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

  Jag är med :D

  Vad ska vi göra? Vad har vi kvar? Har köpt klänning men tvekar då den är ganska förstor... Är rädd att den inte blir lika fin om jag gör om den...

  Hoppas på att skicka inbjudningarna om ca 2-3 veckor.

  Lokal, kyrka, ringar, tärnklänningar, näbbkläder, bestmankläder är fixat. Mina skor ;D

  Vilka frågar man som serveringspersonal? :/  

 • FelizL­ane
  Äldre 21 feb 15:25
  #18
  Fiaa skrev 2012-02-20 20:47:12 följande:
  Angående serveringspersonal så har jag frågat en bekant som gått hotell&restaurang programmet på gymnasiet, då hon sitter på kunskapen om hur man serverar. Men å andra sidan, hur svårt kan det vara? Är väl bara att fråga vem som helst, ja någon man litar på så att allt kommer flyta på bra bara :) så bad jag den här tjejen höra efter tre kompisar som vill ställa upp.. Så vi har 4 totalt, tänkte en till varje bord.. Borde väl bli bra?
  Jo, det är klart. Ska ni ge någon ersättning? 
 • FelizL­ane
  Äldre 24 feb 23:25
  #26

  Slöjan kan du ju färga om du får :) Massa tepåsar i en hink med varmt vatten, låt dra. Låt slöjan ligga och dra ett tag kolla så att du får den färg du vill ha :)


  Monica89 skrev 2012-02-22 08:59:38 följande:
  Känner mig också ganska färdig med planeringen.

  Kom på igår att jag ska göra ett försök att lära mig fransk manikyr till bröllopet, få se hur det går är inte alls min grej :P Men nu har jag köpt så jag kan träna iallafall, men glömde ju köpa nagellacksborttagning (får inte ha nagellack på jobbet) men ska se om jag kan göra det idag för nu är man så sugen på att börja öva.

  Är min blivande som ligger lite efter i planeringen, han har inte köpt sina kläder än, vilket gjort att vi inte heller kunnat köpa till brudnäbben som är pojk eftersom han ska matcha.

  Har sett ut ringen tänkte beställa den nästa vecka så den säkert blir färdig och rätt osv.

  Mitt största dilemma just nu är att hitta rätt slöja, min syster har en jag får låna men den är vit och min klänning är ivory, funkar inte va?

  Maten och dukningen och allt det kommer resturangen hålla i, det är riktigt skönt.
 • FelizL­ane
  Äldre 5 mar 20:28
  #35

  Tänkte göra det i maj... Försent? 

 • FelizL­ane
  Äldre 13 mar 12:28
  #50

  Jag vill också gifta mig nu! :P 

  Känner att min planering verkligen går i vågor. Ena stunden känns det coooool lugnt.. Känner att jag har koll på läget. Så frågar någon mig nått,  kommer med infallsvinkel och jag får panik måste ordna upp allt och sen blir jag cooool lugn igen...

  Det som ligger på schemat nu är att slå upp dom mega stora partytälten för att se hur vi ska placera bord etc, kolla in lokalen där maten  ska fixas och där festen ska vara.
  Provsmaka maten..  
  Försöka göra tärnorna nöjda med klänningar. Trodde det var klart för vi har klänningar hemma men tydligen börjar det gnällas. Suck.. 
  Knåpa med festhäftet. Någon med roliga tips till det?! 

 • FelizL­ane
  Äldre 3 apr 10:16
  #85
  Amanda547 skrev 2012-04-03 00:41:31 följande:
  vi kmr att ha ett partytält uppsatt på 10x20 meter tror ni det räcker till 80 pers?
  Det tror jag.. Vi räknar med att få in ca 50-60 pers i 8x6m Vi har två sådana tält och hade tänkt att det skulle gå in 70-80 pers. 

  Tror att man räknar 12x8 för 120 personer..  
 • FelizL­ane
  Äldre 8 apr 20:52
  Happie D skrev 2012-04-08 18:40:53 följande:
  Nu har inbjudningarna kommit fram och svaren börjar droppa in:) Det ska verkligen bli sååååå roligt:)

  Nu håller vi på att kolla var vi kan få tag på 20 koppar, fat och asietter. Det finns inte tillräckligt många i lokalen, men vi är inte så sugna på att köpa.... Någon som har tips? 
  Loppis?! Billigt i alla fall.. annars kanske ni kan låna ihop?
 • FelizL­ane
  Äldre 17 apr 09:06

  Vi höll på heeeela helgen med bara bröllops relaterade saker... Antar att vi kommer ha det så hela tiden fram till 16 juni. Vad gjorde man innan detta???

  Vi firade 3 årig förlovnings dag igår :D Tiden går så fort. 

   Det är det här festhäftet som jag tycker är lite drygt att göra.... Finns många saker som är påbörjat men inte lika mycket klart!

 • FelizL­ane
  Äldre 23 apr 11:20

  Tjejer! Jag är så irriterad! Har ni fått bra prisuåpgifter av blomsteraffärerna? Till mig Kan dom inte säga någonting.. Jag ska göra blomsterarrangemangen själv, inklusive mannen och bestals corsage och två tärnbuketter. Till detta behöver jag blommor.. Antar att jag lär räkna själv då.. Men tänkte att jag kunde få lite bra pris eftersom jag ska beställa ganska mycket blommor. Det handlar ju om ca 150 nejlikor etc.. Brudbuketten som jag vill ha kan dom inte heller ge mig ett pris på. Jaja, ville bara skriva av mig lite..

 • FelizL­ane
  Äldre 23 apr 11:24

  Åh skriver från telefonen, därför stavfel och så ihop tryckt. Åh känner mig pessimistisk idag, vart är det fina vädret? Vi ska ju vigas utomhus. Tänk om det är såhär kallt å eländigt ända fram Till sommaren? Har varit så positiv fram till nu angående allt. Men idag känns det piss :(

Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.