• Amanda­547
  Äldre 5 mar 21:01
  31985 visningar
  301 svar
  Inlägg från Amanda547 Visa alla inlägg
  301
  31985

  Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3

  Hej hopp :)) jag gifter mig oxå den 16/6 och de är så himla kul!

  Min klänning är köpt och jag verkligen älskar den, kyrkan är bokad och festlokal efteråt är klart då jag kommer att ha festen hemma på min mammas gård..
  Musik är oxå klart tror jag då min man arbetar som Dj så har vi ju en egen uppsättning med allt..
  Mina systrar skall iväg i veckan och köpa klänningar för de skall vara tärnor och min man måste vänta på sin bror som skall vara best man.. Han måste mucka först så de tillsammans kan gå iväg och handla klkäder..

  Bröllops fotograf är klart då en vän som är fotograf fotar hela bröllopet helt gratis och de är så fruktansvärt snällt för bara där sparar vi runt 5000 kr..

  Brudbukett skall min morbror fru göra, hon är florist så det är oxå klart..
  smink och hår är klart..

  Men ringarna är inte klara.. Vi skall smälta ner guld från våra föräldrar som skall bli min vigselring och svärmor som har en del av guldet kmr inte hit förens i slutet av mars så vi kan inte smälta några ringar förens i april...  Någon som vet hur lång tid det tar att smälta om en ring och vad det kan tänkas kosta?

 • Amanda­547
  Äldre 11 mar 11:09
  #41

  för efternamns byte så måste du ansöka på prv tror jag de heter.. skriv ut en blankett och fyll i och skicka iväg. brukar ta ca 8 veckor innan du får godkännt eller avslag och det kostar ca 1800:- har jag för mig. Jag och min blivande man har hittat på ett eget namn och vi fick ansöka genom den sidan!

  Lycka till!

 • Amanda­547
  Äldre 12 mar 22:03
  #47

  strumpband är det något man har i dagen läge?

  Vi har iaf skickat in ang hindersprövning och skall skicka in om vårat efternamns byte i dagarna..
  Vi kommer att ha rosa och lila som tema och lär duka med lite blommor i rosa och lila samt rosenblad och vattenkristaller..
  Kommer att använda oss utav engångs tallrikar samt bestik och glas, lite taky kanske men smidigt så någon slipper stå och diska efteråt och trotts att de är engångsartiklar så finns de finna lite mer exklusiva saker..

  Hur gör ni med ingången? Tanken var att min far skulle gå in med mig i kyrkan och överlämna mig till min blivande man men han kan inte ens närvara vid mitt bröllop då han måste köra min syster till ridlägret.. Tänkte be min styvfar, funkar det me? 

 • Amanda­547
  Äldre 14 mar 21:15
  #55

  fiaa du måste ju lägga in en bild på ringen! jag är väldans nyfiken =))

 • Amanda­547
  Äldre 16 mar 20:22
  #68

  16 mars idag.. Så om 3 månader är vi alla gifta vid den här tiden .. :))

 • Amanda­547
  Äldre 16 mar 20:24
  #69

  tänkte på det, vad ska ni ha för mat?
  En vän till oss är kock och har valt att köpa och laga all mat till vårat bröllop på nästan 100 gäster.. Helt sjukt vad han är snäll..

  Så slog de mig, hur länge har ni planerat på erat bröllop? Alltså när bestämde ni er att ni skulle gifta er den 16 juni? Själv så har jag bara vetat om det i ca en månad..  

 • Amanda­547
  Äldre 3 apr 00:41
  #83

  vi kmr att ha ett partytält uppsatt på 10x20 meter tror ni det räcker till 80 pers?

 • Amanda­547
  Äldre 4 apr 22:37
  #89

  var in och kollade hos en guldsmed vad det skulle kosta att smälta ner guld och få det omgjort till en enkel slät ring med 3 små diamanter i.. 10.000:- vet inte om jag ska tycka de är billigt eller dyrt.. 

  Hur har ni gjort med vigselringarna? 

 • Amanda­547
  Äldre 7 apr 13:19
  #92

  Nu har jag hittat min vigselring, älskar den men tyvärr tror ja inte den passar ihop med min förlovningsring så ja tror ja kommer att köpa en ny förlovningsring.. 
  Tur att de är jag som valt den och inte min M2B för då hade jag aldrig vågat byta ut den..   
 • Amanda­547
  Äldre 8 apr 12:25
  #95

  Happie D: Tack så mkt, jag älskar den.. Ja diamanterna är ju inte de billigaste direkt men jag älskar diamanter och speciellt rosa.. Ser de så att detta är en ring jag skall bära varje dag tills den dagen jag dör så då får den kosta lite.. Vi snålar lite på andra saker inför bröllopet och sen så har jag en fördel att min M2B är så amerikansk av sig och anser att en vigselring skall kosta 3 månadslöner.. 

  Nu gäller det bara att hitta en förlovningsring som matchar..  

 • Amanda­547
  Äldre 8 apr 20:50
  #99
  eosinmimmi skrev 2012-04-08 18:38:16 följande:
  Såå sjukt fin ring! undrar bara om min sambo skulle gå med på rosa, men jag älskar det!! Får man fråga vad den kostar?
  Det  är väl inte din man som ska ha den rosa diamantringen på sig? ;)) De är helt galet fin och kostar där efter oxå..
  Det är min M2B som har köpt den åt mig så helt ärligt så vet jag inte exakt men den hamnade iaf på runt 3 månadeslöner som han under alla år har tjatat om.. Skulle tippa på minst 50.000:- 
  Men sen finns det billigare alternativ om man vill :)) 
 • Amanda­547
  Äldre 4 maj 23:06

  min syster skulle vara min tärna men efter att hon gjort de klart för mig att hon tycker allt är jobbigt och inte vill hjälpa till med något så började jag tveka på att ha henne som tärna.. De som fick bägaren att rinna över va när hon berätta att hon inte vill hålla i min möhippa för att jag har barn.. HAllå va!? Jo jag kan inte bli "kidnappad" utan måste veta dagen och får planera barnvakt och sådant. Jag har aldrig lämnat bort mitt barn som är 14 månader så under möhippan blir de första gången därav så pass speciellt att jag själv måste ställa in mig på att mitt barn inte  är med.. 

  Nej min syster får inte vara min tärna tyvärr.. En tärna är så som jag förstått de brudens högra hand och när jag bad min syster hålla utkik efter ett partytält fick jag till svar: nej de tänker jag inte göra de får du göra själv..
  När jag bad henne att eventuellt om någon står utan skjuts från kyrka till fest lokal om hon kunde köra fick jag till svar: hyr en buss!
  Möhippan ville hon förnedra mig, skämma ut mig offentligt inför en massa folk och när jag berättade att jag ville veta dagen pga barnvakt så sa hon bara att hon ville inte göra en så tråkig möhippa så hon skiter i den..
  Tack för de..

  i'stället så är min M2B x tjej även en mycket god vän till mig tärna, en klippa av guld..
  Hon fixar min möhippa, hon har styrt upp med år och smink då min make up artist avbokade.. Hon har fixat med dukning och hjälper till med allt verkligen..

  Sen kommer vi till min M2B svensexa.. Hans bestman kommer ut fängelset typ veckan innan så han har planerat den inneifrån så de drar utomlands på svensexa helgen före bröllopet.. Jaha ja.. vad säger man vad gör man!? Han har bokat och betalt biljetter till utlandet för svensexan.. Ha de så kul då..

  vi har bytt festlokal, får tala om i kyrkan sen vilken lokal vi bytt till.. Frågan är, vi har inget avancerat bröllop ska man använda sig utav engångs artiklar eller porslin? Vem orkar stå dagen efter och diska 100x3 tallrikar och bestik och glas och koppar osv!?
  Hur gör ni? 

 • Amanda­547
  Äldre 10 maj 20:15

  herregud snart är det dagen med det stora D.. 

  Dagen vi alla väntat så länge på är faktiskt bara runt hörnet..

  Funderat lite, fest häfte och program vad är de egentligen? vad skall dem innehålla? Jag har inga som helst planer på att ha något sånt..
  Musik i krykan, kan man ha vad som helst? Vi vill inte ha den klassiska ingångsmachen utan en artist som spelar en gudomlig melodi.. Hur gör man för att få "sin" musik spelad? 

 • Amanda­547
  Äldre 16 maj 11:40

  Herregud 1 månad kvar!?? 

  Vart tog tiden vägen?

  Någon som om man kan byta efternamn efter vigseln? Vi skall bilda ett helt eget och känns dyrt att betala 1800 kr per person nu innan vigseln när vi efter vigseln får betala 1800:- för hela familjen, struntar man då bara i efternamnsbytet på självaste vigseldagen? 

 • Amanda­547
  Äldre 20 maj 21:27

  precis fått reda på att min M2B åker på svensexa utomlands, tjeckien helgen före bröllopet.. Måtte han inte strula till de  o kmr hem!
  Min möhippa blir iaf av den 1 juni, kanske lite tråkigt att ja vet om de men har en liten dotter som jag måste styra barnvakt åt..

  Lite nervös över vad dem kan tänkas hitta på, skulle gråta om de fick för sig att skämma ut mig och tanken på att dricka, herregud jag har inte druckit en droppe på 3,5 år.. Kmr däcka av ångan :P 

 • Amanda­547
  Äldre 31 maj 17:14

  vi har ingen bordsplacering utan sitt var rumpan behagar.. Jag känner själv att jag inte hade velat bli placerad just av den anledningen att man hamnar vid någon som man inte känner och kanske är blyg så då blir ett samtal väldigt krystat.. Nej vi har egentligen inga regler alls, ät och sitt var du vill =))

  Angående strumpband, var köper man det? 

 • Amanda­547
  Äldre 10 jun 17:15

  6 dagar kvar brudar!!
  Nu är varenda dag uppbokad och jag har såååå mkt att göra.. Gör det mesta helt själv oxå se de tar lite längre tid men jag får allt precis som jag vill oxå..
  Nu är jag på jakt efter en tiara samt strumpband och ett par nya skor.. Gissa paniken när jag uptäcker att klänningen blir för kort om jag skall ha de skor jag vill så jag får mer eller mindre knalla i ballerina under själva cermonin.. Yeejj precis vad jag drömt om!
  Min fest klänning är under uppsyning måtte den bli klar i tid..
  De är nu bridezilla gör sig välkommen!!
  Hur är det med de hära, nått nytt nått gamalt nått lånat nått blått? Är det något man skall använda i dagens läge? 

 • Amanda­547
  Äldre 11 jun 18:06

  någon som vet hur man gör med hår som inte vill locka sig? Var his min frisör igår och hur mkt hon än försökte så blev håret inte lockigt.. Panik! Någon som har nått tips?

 • Amanda­547
  Äldre 19 jun 01:08

   


  Äntligen gift med ett helt fantastiskt bröllop med ca 80 gäster..    
Svar på tråden Vi som gifter oss den 16 juni 2012 <3
Logga in
Bli medlem