• yessy
    Äldre 12 Feb 12:35
    4267 visningar
    2 svar
    2
    4267

    Att gifta sig i skogen...

    Hej!
    Nyreggad och har lite funderingar
    Om man te.x vill gifta sig på ett speciellt ställe, ex uppe på ett berg i skogen, hur långt i förväg behöver man boka vigselförättare? Förstår att det säkert är skillnad i olika län, men kan någon ge en hint?

    Tacksam för svar!

  • Svar på tråden Att gifta sig i skogen...
  • 101112
    Äldre 12 Feb 14:11
    #1

    Ingen aning men kanske en bra idé att ringa till de som ansvarar för vigselförättare eller välja ut några namn av dem som finns i din kommun för att fråga om de är intresserade av att förätta vigseln i skogen och hur långtr innan du behöver boka upp personen. Det finns ju de som är mer populära än andra eller ska jag säga  mer aktiva så de kan nog behöva lite längre framförhållning.

    Låter hur som helst vackert och underbart så lycka till nu 

  • Äldre 12 Feb 14:15
    #2

    Jag tycker ni kan boka så fort ni har ett datum och en plats i åtanke :) Varför ska man vänta egentligen? Det är ju bra att vara ute i god tid, speciellt om man vill vara någon annanstans, tex i skogen eller liknande. Det är ju alltid skönt att veta att man har en vigselförrättare innan man sätter igång med alla andra planer. Tänk bara på att ni kan få stå för reseersättning för personen som utför vigseln.


Svar på tråden Att gifta sig i skogen...