• Lommila1

    Någon mer som ska gifta sig i hemlighet? (forts. på tidigare tråd)

    Va skoj att du hittat klänning! Vi vill ju se den (såklart!;)) Och var hittade du den?
    Jag har visat åt sambon i alla skeden-söka-köpa-pröva-fota. Tror int så mycket på dendär skrocken inte...
    Så jag säger visa den!

  • Lommila1
    evigtkär skrev 2012-02-08 09:03:34 följande:

    Visade klänningen för sambon och han tyckte jag var så fin! Och det var tur att vi fick öva lite på knytningen för det tog tid :)


    Nu har jag beställt tid för att sätta upp håret. Tydligen är det skillnad på vanlig håruppsättning och bruduppsättning. Det tar längre tid enligt frisören att sätta upp bruduppsättningen... Hmmm varför?


    Har även pratat med fotograf. Men hua vad dyrt... jag vill ju få rättigheterna till bilderna så jag kan göra mina egna album... men such vad mkt pengar! Nu funderar vi på om vi ska fråga en fotograf vi känner men då innebär det att vi måste släppa in någon utomstående i vår hemlighet... Eftersom vi inte har några gäster som fotar oss under dagen så ville vi ha en fotograf med under cermonin och lite före och efter. Men det verkar inte fungera, besviken.


    Förutom problemet med fotograf så är det bara buketten kvar att beställa :)


    Koj! har du inga bilder så vi andra nyfikan också får se klännignen...

    Gällande frisyrsen så är mitt svar att nej det är ingen skillnad, spec i i våra fall där man inte direkt skall fira hejvilt dygnet runt... Men om ngt heter brud- kan man ta betydligt mer betalt!  Det samma gäller blommorna så om du har lite is i magen så kan du betsälla en bukett och inte en brudbukett

    Min kusin,och min frisör i vanliga fall, disskuterade jag dethär med brudfrisyer  i allmänhet och om sade att skillnaden främst låg i att brudarna vill ha sin perfekta frusyr där allt skall tajma= större press på frisörenoch det tar längre tid än fest uppsättningen. På hennes sälong sålde därför ett brudpaket som kostade xxkr och det var vad de i första hand erbjöd brudar. Då det gällade festfrisyrer så betalde man per halvtimme.
    Vet inte om detta är vanligt men så fungerade det där... Jag har bokat frisör+ sminkning för fest nämnde inget om bröllop.. det var i övrigt skillnad i smiket på brud och fest makeup också.. hmm?

    Jag vet att fotograf är svindyrt!! Vi valde det svindyra alternativet för att vi just ville ha en utomstånde och samtidigt proffs fotograf, men ingne fotar själva akten, tänkte att vigselförrättaren kan ju ta ett kort på oss där på stället med vår egen kamera:)

    Vem är fotografen du känner? en kompis släkting? Har du försökt googla? iaf på lite större orter borde det vara helt möjligt att hitta en neutral hobbyfotograf?!
Svar på tråden Någon mer som ska gifta sig i hemlighet? (forts. på tidigare tråd)