Vilken av dessa bufféer verkar godast??
Vi har hyrt en festvåning för både vigsel (borgerligt) och bröllopsmiddag/fest. Men har svårt att bestämma mig för vilken buffé som blir bäst
Dessa två står vi o väljer mellan:
Italiensk Buffé Festival de Primavera
Vitello Italiano. Grillad kalv på en
bädd av ruccola och spenat,
samt ett citron och basilika smör.
Antipasto med Italienska Delikatesser.
Skaldjurspasta med vitvinskokta
musslor & räkor
Marinerade oliver
Italiensk grönsallad med
soltorkade tomater,
kronärtskocka och mozzarella.
Borgens brödbord med delikatessostar
italiensk tapenade, färskost med tryffel
eller:
Västkustbuffé a´la Bohuslän
Färska räkor
3 x husets sill
Varmrökt sotad lax med citron & fänkål
Skaldjurspaté med örtdressing
Husets ostpaj
Potatissallad med kapris o rödlök
Finhackad kolsallad med tre sorters kål i en klar vinegrette.
Hemlagad inlagd gurka
Pepparotscremé
Borgens brödbord med delikatessostar, tapenad och hemkokt marmelad.
Båda kostar exakt lika mycket.
Förutom maten kommer vi bjuda på brudskål, tårta, kaffe, avec och nattamat som t.ex korv med bröd. Kommer även vara fri bar med bartender :)