• Anneli256

    Vänta eller inte vänta?

    Vi gjorde allt i omvänd ordning.. har liksom ända från början pratat om att vi kommer att gifta oss.. Jag ville att det skulle gå lite snabbare än min m2b eftersom han precis genomgått en skillsmässa när vi hade träffats. Vi pratade och helt plötsligt så sa jag att jag ville att vi skulle bestämma datum.. det gjorde vi.. 378 dagar efter skulle vi vigas bestämde vi. Därefter så bestämde vi förlovningsdag.. dagen för bröllop bestämde vi i maj förra året... vi förlovade oss i Augusti .. veckan efteråt gick min sambo ner på knä och friade till mig.. Tungan ute Helt omvänt.
    Har en väninna som varit förlovad ett bra tag.. dom bestämde bröllopsdatum..och han friade till henne efter att dom redan planerat bröllopet ett tag, detta gjorde han på hennes 30årsdag.

    Ja du..om du vill ha det klassiska frieriet så kan du ju även lägga fram kataloger från smyckesaffärer... dra med honom in i smyckesaffärer för att titta på ringar osv.. eller så kan du helt enkelt bara säga det rätt ut..

    Det är inte heller fel att fria själv..överraska honom. Eller bara säg tex jag vill förlova mig.. och att ni bestämmer det till Englandsresan.. sen själva frieriet kan du ju vänta på lite Flört 

Svar på tråden Vänta eller inte vänta?