Inlägg från: Bröllop201206 |Visa alla inlägg
  • Bröllop201206

    Litet bröllop.

    Här är en till:) vi blir 17personer med mig och sambon inräknat. Hur ser ert bröllop ut? Hur är er budget? Vi ska gifta oss i kyrkan och sen äta middag på en gård som även är restaurang. Maten blir 3-rätters och kommer kosta 800kr person, sen blir det kanske nån peng mer för drickan. Välkomstdrink, vin till middagen och avec till efterrätten är inräknad i 800kr/person. Men det kanske går åt mer dricka. Sen ska vi köpa tårta på ett bageri och ta dit. Jag tycker det kan bli mysigt med ett lite mindre bröllop, men ibland blir man påverkad av alla andra man läser om som har stora bröllop 50-80gäster, då kan jag känna att vårt bröllop inte blir så som bröllop ska vara, men faktum är att hur ett bröllop ska vara bestämmer man ju faktiskt själv:)

  • Bröllop201206

    Kör ni all-in även fast det blir ett litet bröllop? Eller valde ni litet bröllop pga budget? Vårt bröllop blir ändå dyrt ändå. T.ex. Såhär ser vår budget ut.. Vigsel i kyrka=0 kr Solister i kyrkan= 4000kr Bröllopsklänning=6200kr Underkjol=500kr Sy upp hos sömmerska= 1500kr Brudskor= 600kr Tiara/diadem= 600kr Underkläder= 600kr Halsband=500kr Hyrd frack=1200kr Lackskor=800kr Vigselring till mig=30 000kr Puts av förlovningsringarna å gravyr i sambons ring=500kr Middagen=14000kr Inbjudningskort=200kr Vigselprogram=300kr Bubblor=130kr Tårta=700kr Har säkert glömt en massa andra poster, men på ett ungefär ser vårt bröllops kostnader ut såhär.

  • Bröllop201206

    Haha! Ja jag har kommit igång nu med bröllopsplanerna. Vi gifter oss i början på juni. Har hittat och köpt brudklänning, och vigselring och lite annat. Vi ska gå in i kyrkan till låten True Colors -Ane Bruns version på piano framförd av solisterna. Sen psalmer och sedan en kärlekslåt av solisterna, Endless love-Lionel Richie och Diana Ross version. Utgångsmusik blir för kärlekens skull -Ted Gärdestads låt framförd av solisterna. Har ni bestämt musik i kyrkan? När gifter ni er? Har ni kommit igång med planerna?:)

  • Bröllop201206

    Hur gör ni? Har nu fest efter middagen? Vi har bara tänkt middag tårta och kanske en brudpardans eller nåt, men inte nån fest.

  • Bröllop201206

    Ja vi bjuder bara våra familjer, min mamma å pappa, mina syskon och mina morföräldrar, sambons föräldrar, syskon och sambons farmor. Inga vänner med alls. Visst det är inte lika mycket planering kanske som ett stort bröllop, men lite planering å införskaffande blir det ändå. Men det beror på hur man vill ha det.

  • Bröllop201206

    Blir ändå glad över att det är fler än jag som ska ha litet:)

  • Bröllop201206

    Mysigt att få med hästen till vigseln, jag skulle egentligen velat ha med mig min bästa vän i kyrkan, men kyrkan e inte så förtjust i hundar tror jag;)

  • Bröllop201206

    Okey, förstod nästan det att det måste vara borgligt när du pratade om att ha häst med under vigseln, jag tycker det låter otroligt romantiskt! Ska brudgummen oxå rida dit på häst? Både jag och min sambo skulle egentligen velat ha med vår "bebis" hunden hela dagen på vårt bröllop, men då hade vi nog fått planerat en annan sorts vigsel å middag hemma, då hundar inte passar in så bra på restauranger;) Men han överlever nog att inte få närvara på husses å mattes vigsel;)

Svar på tråden Litet bröllop.