• brud 201208

    Litet bröllop.

    Är det bara vi som ska ha ett litet bröllop??? typ 15 personer.
    Känner mig lite ensam,när man läser om alla andra:))

  • Svar på tråden Litet bröllop.
  • brud 201208

    Vi ska ha ha festen hemma,Det blir skaldjursbuffe med massa godsaker.
    Någon liten god choklad desset och sedan en tårta såklart.
    Vi vill ha det litet men självklar så fint och mysigt som bara går.

  • brud 201208

    Vi ska gifta oss i kyrka,och just nu försöker vi komma på vilken musik vi ska ha,jätterolig men svårt.
    Vi är ute i god tid,men vi gillar att ha koll på läget,och så är det ju roligt oxå så man kan ju inte låta bli:))

  • brud 201208

    När ska ni gifta er? det låter som du har full koll på det mesta,Härligt:))
    Vad ska ni ha för musik??

  • brud 201208

    Vi ska gifta oss den 31/8 långt kvar , men man vill ju gärna sätta igång och börja planera.
    Vi har inte bestämt någon musik ännu.
    Vi ska ha mat, tårta ,bröllopsvals någon smarrig drink kanske, sedan chekar vi in på ett hotell och myser lite för oss själva:))

  • brud 201208
    Coffeegirl skrev 2012-02-13 21:28:44 följande:
    Åh, vad roligt att hitta hit! Här har ni en till Glad. Jag och min sambo planerar ett borgerligt bröllop i juni, och vi har inte ens bokat det än;). Efter att ha fått ställa in vårt stora bröllop 2009 då jag blev gravid och vår dotter föddes (två veckor efter planerad vigsel) så har vi sedan dess funderat över hur vi vill gifta oss. Nu känner vi att vi inte längre prioriterar att lägga så mkt pengar på en dag eller heller orkar göra om all planering.

    Nu blir det istället en liten vigsel vid vattnet för 15-20 pers (beroende på hur många som kan).
    Vi kollar just nu på alternativen att ha buffé och tårta hemma hos oss efteråt eller boka en restaurang. Först kändes det inte som ett "riktigt" bröllop och flera vänner som själva bjudit oss på stora bröllop kommer kanske bli besvikna, men det är ju vår dag. Vi funderar på att ha en trädgårdsfest för vänner i augusti.
    Vad ska du ha för klänning? Vi har vår fest hemma,vi ska ha skaldjursbuffe och lite goa tillbehör sedan blir det något med choklad till dessert och till sist tårta. :))
  • brud 201208
    Vingilot skrev 2012-02-23 22:21:08 följande:
    Jag har precis beställt tyget till min klänning. Efter 1000 grubblerier och nästan lika många "nej, fan jag ångar mig!" har jag bestämt mig för att sy den själv. (Har alltid planerat att göra det men när det började närma sig blev jag ambivalent.) Valet av tyg satt också långt inne, men nu är det gjort! Puh!
    Borde ha gjort inbjudningskorten också, men har så attans lång startsträcka till saker o ting...Skäms Som tur är är alla gästerna redan informerade om datum så det är ingen panik. Men jag måste sätta igång ändå.
    Så roligt att kunna sy sin egen bröllopsklänning. jag har så svårt att hitta en klänning,vill ha en enkel. Vi är bara 12 personer och sedan ska vi ha festen hemma så jag tycker det hade passat med en enkel klänning.
    Men det inte så lätt att hitta.
    Hur ska din klänning se ut?
  • brud 201208
    Vingilot skrev 2012-02-25 18:58:16 följande:
    Det är samma mönster som den här www.sysidan.se/albums/viewpic.htm?ID=76588&se... men klänningstyget kommer att vara turkos satin med ett lager vit spets över. Det rynkade tyget i midjan kommer att vara vitt. Sedan blir det axelband o en bolero av nåt slag upptill för jag vill inte ha bara armar.

    Har du kollat bland tärnklänningar? Där finns en hel del som är både enkelt o snyggt tycker jag. Men det beror ju på vilken stil man är ute efter förstås.
    ÅÅÅ den va ju jätte fin.Snyggt med turkos. Kommer bli kanon. Ska kolla på tärnkläningar,har du någon bra hemsida jag kan kolla på?
  • brud 201208

    Räcker inte det:)) Eller vad är du ute efter? Vad ska ni ha för mat?

Svar på tråden Litet bröllop.