• Soldemor

    Ska vi träffas? / Fikarummet

    Här känns det nästan som om mi skulle kunna starta en kattklubb också!

    Är en präst-tant som hängt  här sedan sommaren -07. Bor i södra Skåne och har tre underbara pälstussar hemme, varav en skall på utställning i Danmark på söndag.

    Hänger gärna på fikor (även om jag inte dricker kaffe) och kan säkert svara på en annan fråga om viglsar och så.

  • Soldemor
    Lilique skrev 2012-01-26 14:36:21 följande:
    Åh, vilken bra tråd Chicita! (precis som pretty much alla andra du startar)

    Jag är en Blekinge-tjej (från Karlskrona, men där bor typ ingen, så överallt i Blekinge dit det går buss och tåg blir bra haha). 21 år och gifter mig den 30/6 i år.

    Har två små bebisar i form av kisekatter som jag går genom eld och vatten för.

    Det är alltid roligt att träffa nya människor så jag håller tummarna för att inte ALLA bor superlångt bort. Hade varit kul att träffa någon som också har hubudet fullt med bröllop, för jag tror att min blivande och min stackars mamma håller på att bli galna på mig ;)
    Då skall du förstås ställa ut bebisarna på utställning i Mörrun i juni, så kan vi träfrfas där!
  • Soldemor
    Lilique skrev 2012-01-27 10:10:58 följande:
    Haha, mina små knubbsälar är inte för utställning. Men tanken på att åka och kolla på en massa andra små skönheter är ju lockande! :D När är den utställningen?
    Den 16-17/6. Som det ser ut nu, kommer det vara en kategoriutställning, dvs raserna är uppdelade på olika dagar. Vi hade tänkt att åka upp med skogistjejen och huskatten, dvs om de är på samma dag. Vi åker inte till Blekinge t o r två dagar på rad. Men en dag kommer vi att vara där iaf: Beror lite på hur det ser ut med mitt jobb också, jobbar en hel del helger. Kul om vi kan ses där! Katt
Svar på tråden Ska vi träffas? / Fikarummet