• Pertinax

    Ska vi träffas? / Fikarummet

    daniiel skrev 2012-01-25 16:05:23 följande:
    Jag bor i Skellefteå, är 24år och har en dotter på 5år. Har även två katter och en liten hundvalp (hjälp! småbarnsförälder igen) :D Jag tror inte det är så många brudar från Skellefteå här inne, men om det skulle vara någon, så är jag öppen för att träffas. Jag dricker inte kaffe, men jag är rätt bra på att lyssna om någon skulle vilja häva ur sig lite bröllopsprat tex ;) haha
    Jag var Skellefteåbrud i 3 år, men nu mer bor jag i Mora. Längtar tillbaka ibland, älskar verkligen staden. Men hade jag bott kvar där så hade jag i och för sig inte haft något bröllop att planera nu...
  • Pertinax

    daniiel: Haha, menade bara att jag personligen inte skulle ha haft nåt bröllop att planera om jag bott kvar i Skellefteå. Flyttade till Mora för att vara med kärleken.

  • Pertinax
    Chicita skrev 2012-01-25 22:21:22 följande:
    Åh perfekt... så före eller efter nån dag då Skrattande
    FelizLane skrev 2012-01-25 22:14:04 följande:
    Vad gullig du är Chicita :) Vem är jag då, jag är ung 22 år bor i södra dalarna. Har en kanin som husdjur och bor med min blivande i en 2:a. Ska gifta oss den 16 juni i år... Sen tycker jag att vi ska börja leta hus :P Men han tycker jag stressar lite ;)
    Ja jag är bara 25 Skrattande (och 160 månader... men dom talar vi tyst om Oskyldig)
    hehe... en sak i taget Flört

    Du kanske vill hänga med mig och TheD och äta semla nånstans i Falun/Borlängetrakten nån dag?
    Får man hänga på?
  • Pertinax
    Chicita skrev 2012-01-30 14:10:37 följande:
    Hoppas uppdateringen blev tydlig nu Glad

    Dalabruttor: Jag vill mer än gärna ha semlan som jag och TheD har pratat om att ta nån dag.
    När skulle det passa er?
    Jag jobbar ganska mycket och oregelbundet + att jag leder pass på ett gym + att det är en bit till Falun/Borlänge, så jag är inte jätteflexibel tyvärr. Men tisdag 7/2 är jag ledig, om det skulle passa någon annan :). Och då kanske snowstars kan/vill hänga på också :)
    snowstars skrev 2012-02-01 11:00:28 följande:
    Mja, 4,5 år ;)  Vi får väl se om jag orkar göra klart den, än så länge har det gått bra. Vi har mycket seminarier över nätet så det känns inte som att man läser på distans. Jag gör VFU:n här i stan :)

    Ja, jag åker till Falun måndag-tisdag nästa vecka men efter det är det väl rätt öppet. Eftermiddagar och helger är bra för mig med :)
Svar på tråden Ska vi träffas? / Fikarummet