Inlägg från: Eddans |Visa alla inlägg
  • Eddans

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Jättevacker klänning  @67d :)
    MIn är ju knappt påbörjad...börjar bli stressad ;)

    Svart fluga här med tror jag...  När vi var och köpte kostymen för två veckor sedan så tyckte hon i butiken att det ser för servitör/smokingaktigt med svart fluga.  Men jag tycker som inte det :)  Vi ska dock testa med nån annan färg innan vi bestämmer nåt :) 

  • Eddans
    Pagnie skrev 2013-04-20 21:10:11 följande:
    oj vad ni har skrivit nu. :D
    Vals kommer vi inte ha men kommer dansa någon tryckar av något slag. älskar känslan av att dansa med min blivande man. När det var syrrans bröllop dansade vi och det var så mysigt. sen kan vi bara ställa oss i vardagsrummet och dansa tryckare bara för att få lite närhet och känna kärleken. vi är noga med att ta vara på såna stunder. Var ute på en månskenspromenad i somras när vi precis hade bytt stad och så. gick i hamnen och stod där och bara höll om varandra. det är så mysigt med den närheten så den känslan kommer nog tredubblas när vi gifter oss. hela den dagen kommer ju vara rosa. och jag kommer vandra på moln.

    Det där med barn kan man ju inte sätta sig in i men vi är båda väldigt glada att vi inte gjorde som många andra i vår bekantskapskrets och skaffade barn efter 1-2 år tillsammans. Utan vi har haft mycket tid att rå om varandra och bygga ett starkt föhållande och en stabil grund bara han och jag. (nu säger jag inte att man inte kan det med barn)
    Barnen får komma sen.

    Däremot så har vi nu setat och planerat bröllopsresan. Kommer verkligen bli underbart. vi kommer börja nere på ön okinawa i japan i 5 nätter och sen åker vi upp till fastlandet och åker tunt på landsbygden i 5 dagar och sen kör vi 3 dagar i tokyo innan vi åker hem igen. Vi hittade ett sånt underbart hotell i okinawa som vi tänkte bo på.
    femstjärnigt och med spa. helt underbart.



    Sen kommer vi hem i tre veckor innan vi åker till paris och firar min födelsedag under en helg och efter det är vi hemma några månader innan vi åker till filippinerna i slutet av oktober/ början av november.
    Vi drar ut på detta romantiska år och tänkte bara passa på medan vi kan.
    Jag förstår ju vad ni menar med att det inte blir samma sak när man har barn sen så vi passar på. sen vill man ju bara vara hemma med dom. :D
    Du den där resplanen såg inte hel fel ut...

    Själv funderar vi på att kanske kanske åka en långweekend till barcelona, med ryan air. Haha ;)
  • Eddans
    Pagnie skrev 2013-04-22 23:30:16 följande:
    haha nej vi är rätt nöjda med den faktiskt. ja men varför inte? Bara man får komma bort känner jag :D
    Ja men så är det ju... 4 nätter på hotell utan att tänka på barnens tider och behov vore ju galet härligt ;D Även om man säkert skulle sakna dom som galningar!

    Nu har vi beställt ringar! Vad ska ni andra ha för ringar? Som vanligt funkar det inte att lägga upp bilder för mig men jag lägger in en länk :)

    www.hedbergsguld.se/schalins-vigselring-donau-010-p-7447.html

     
  • Eddans
    67d skrev 2013-04-23 18:12:52 följande:
    Eddans: den är sååå fin, har provat den många gånger!! Det står mellan den och en till som är snarlik. :) CoG: ne, jag hoppas inte det hehe. Tycker ju den är super fin!
    Ja superfin och alldeles lagom stor tycker jag :)
    CoG skrev 2013-04-23 19:22:38 följande:
    Vilken söt ring :)
    Hur ser förlovningsringen ut?
    Hmm alltså vi är inte förlovade så jag har ingen förlovningsring ;)
    Jag har varit förlovad förut och kände inte något behov av att förlova mig den här gången. Men...jag vill ha två ringar så jag ska få en ring av min blivande... vad tror ni blir finast... En tunn slät vitguldsring eller en jättejättetunn alliansring? Jag är inte så blingig så känns som om det blir mkt bling med allians fast samtidigt är det ju fint :)

    CoG gillade dina ringar :) 
  • Eddans
    CoG skrev 2013-04-23 21:30:07 följande:

    hmm...vilket som blir nog fint, beror ju på hur mkt det ska glittra.
    Blir ring nr 2 som morgongåva eller ngt liknande?


    Morgongåva njaaa ja det kan vi ju kalla den :)
    Men jag kommer inte att ge honom nåt. Det där med presenter när man redan delar all ekonomi osv... vår långweekend i augusti lägger jag mkt hellre pengarna på än nåt han inte behöver :) Vi är inte så tradiotionella antar jag. Kommer ni ge morgongåvor?
    Pagnie skrev 2013-04-23 21:31:53 följande:


    här är mina ringar. den i mitten är min förlovningsring och de på sidorna är vigselringar då vi har två vigslar. :D
    Jättefina ringar. Du gillar blått va? ;)
    Och kan vi inte få se klänningen? 
  • Eddans
    Pagnie skrev 2013-04-23 22:39:30 följande:
    Haha japp jag älskar blått. det märks inte va? ;)


     


     





     


    Men guud så vacker klänning :) Förstår att du är nöjd! Den satt ju som en smäck :) Ocj ja det märks nog lite att du gillar blått ;)

    Varför lyckas inte jag ladda upp bilder? Varken med iphone eller chrome när jag sitter vid datorn. 
  • Eddans
    67d skrev 2013-04-24 11:05:49 följande:
    Ringde precis och beställde min ring, den kommer om ca 3 veckor! indonordic2.addcms2.se/eShop/guld/ringar/soli...
    Haha vi verkar verkligen ha lika smak för den där har jag tittat på massor ;) Valet föll på den jag beställde just för att jag provat den i verkligenheten och vet att jag älskar den..men men den var ju lite dyrare.

    Vi beställde också utan gravyr, så är ju öppet köp om jag nu ångrar mig :) 
  • Eddans

    Idag kom min ring! Superfin men...känns lite på gränsen till för stor. Eller jag vet inte... tror inte den skulle ramla av men känns ändå lite för stor. Om man tar en storlek mindre tror ni den kan bli för liten då? Gud vad svåårt!

    Men det är sååå fin!

  • Eddans

    Vi skickade in hindersprövningen i veckan!

    I helgen har jag och mamma hunnit sy massor på min brudklänning så känner mig mkt lugnare på den fronten. Tror att det kommer bli bra :)

    Har äntligen hittat skor (tror jag) köpte för stora så måste tillbaka imorgon och se om jag kan byta till mindre.

    Vi var och tittade på festlokalen idag och jag känner mig såååå nöjd :) Sist vi tittade på den var det så mörkt och höstigt och det var mörka gardiner där inne osv... Nu var det bytt till vita spetsgardiner och allt kändes mkt ljusare och finare :) Det är en hembygdsgård belägen vid en älv med galet vacker utsikt och dansbana ute. Lokalen var också större än jag mindes vilket är ett stort plus :)

    Vad mer...hmm fortfarande osäker på storlek på ringen. Måste nog byta till en mindre.

    Sonen på 2 år ser så himla mkt fram emot bröllop..pratar bara om sin vita skjorta och fluga osv. Gullunge! :)

     

  • Eddans

    Okej! Efter att spenderat otaliga timmar med att leta dom perfekta skorna till bröllopet så tror jag att jag har bestämt mig!

    Det får bli...converse! Tycker ni att jag är helt knäpp nu? :) Men jag lever i såna skor och har gjort det sedan högstadiet. Har aldrig klackar och trivs inte i det. Vill dock få med min blivande på att också ha converse men jag tror att han vägrar ;)

    Det finns ett par blekrosa converse som jag tycker är så söta (och vår temafärg) Och så tänkte jag att man byter ut snörena till tunna spetsband.

    Ge mig er ärliga åsikt :)

    Nu får ni tänka att jag inte är så traditionell ;) min klänning kommer att vara axelbandslös med hjärtformad urringning, spets på "överdelen", "kjolen" kommer att bestå av tyll... så den har väl lite romantisk lite bohemisk känsla... Siden och glansiga material och pärlor och stenar är fint på andra men inte på mig ;)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!