Inlägg från: eddan |Visa alla inlägg
  • eddan

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Vi ska gifta oss den 20/7 nästa år :)


     


    Kyrkan är bokad och även lokalen! Vi var och tittade på den i helgen och den var liiiite mindre än jag hade önskat men den ligger så otroligt fint vid vattnet så vill ha den ändå och mkt bra pris också :) Vi ska inte ha så stort bröllop (max 50 gäster) och det blir ganska lågbudget men jag tycker det är en rolig utmaning att fixa allt så billigt som möjligt men ändå snyggt ;) Vad har ni för budget tjejer?


    Vet vilka färger vi vill ha som tema, och har kommit på massa roliga idéer om hur vi ska dekorera lokalen. Vet vilken klänning jag vill ha den ska min mamma sy :) Hmm har två kompisar som har en designbyrå så dom fixar inbjudningar/program...


    Kan man skicka ut inbjudningar redan i januari förresten? Vi ska inte skicka ut några såna där save the date kort.

  • eddan

    Vi har också rosa vitt tema, men med inslag av limegrönt och silver :)


     


    Vår budget ligger på 25.000

  • eddan

    Vi velade som tusan mellan 20e eller 27e Juli :D Men när vi skulle boka kyrka så var den bokad den 27e så då löste det ju sig av sig själv ;D

  • eddan

    Hur går det för er alla?Vi gifter oss 20e juli och min mamma ska sy klänningen. Vi har dock inte börjat ännu...  

  • eddan

    Pyttis - ÅÅh älskar din klänning :) Får man fråga var den är ifrån? Jag och min mamma håller på att sy en som faktiskt är rätt lik den där...men lite mindre spets i kanske. Och mer vit. Och angående hår så tycker jag du ska köra på utsläppt med nån liten fläta i. Passar klänningen. Lite bohemiskt sådär :)Vad ska ni köra för skor ni andra?? Jag tycker det är svårt...är en conversetjej och trivs inte i klackar och kan inte gå i dom. Men samtidigt får man ju som snyggare hållning i klackar.Och angående reservlista...vad jag vet än så länge så faller två par bort för oss. Båda pga att dom är beräknade att föda kring vårat datum och bor i andra delen av landet. Vi funderade på reserver men struntade i det sen. Vi satte osa 1 maj vilket vi kom på sen var kanske lite tidigt? När har ni andra satt? Men samtidigt har alla utom typ tre par redan osat :)    

  • eddan

    Pagine - Tycker kyrkan var såg superfin ut :)Alltså stress av att läsa denna tråd haha ;)Vet inte vad jag vill ha för ring, min mamma ska sy klänningen och vi har typ tjaaa...precis börjat :) Men äh känner mig rätt lugn :)Vårt tema är ljusrosa/mintgrön och vintage.          

  • eddan

    Jag kommer köra vanliga sköna underkläder. Men ska köpa nya iaf :) Alltså sexiga underkläder är inte riktigt min grej plus att vi kommer nog inte satsa så mkt på bröllopsnatten. Vi åker iväg helgen efter istället. Bara vi två! :)Såhär har vårt förhållande sett ut. Blev tillsammans, jag gravid två månader senare. Sen gravid igen innan jag ens hunnit sluta amma. Så dom 3 år vi känt varandra har jag bara varit gravid eller ammat. Tycker vi förtjänar en liten resa nu ;) 

  • eddan

    Pagnie - Ja alla gör saker i sin takt men jag hade världens mardröm inatt. Drömde att det var kvällen innan bröllopet och vi hade inte dekorerat lokalen, inte fixat klänning till min brudtärna, jag hade inga skor...kaoskaoskas :) Men klänningen var dösnygg iaf ;)Denna vinter bev inte riktigt som vi tänkt oss...sjukorna har avlöst varandra och barnen har sovit dåligt och det har varit kämpigt. Men nu känns allt super igen :) 

  • eddan

    Pagnie och Kagoo - Jag har alltid tänkt mig att jag skulle gifta mig innan jag skaffade barn. Men sen blev det som det blev ;) Både mina barn har blivit till genom slarv...men skulle inte göra nåt ogjort för en sekund :) Dom är det absolut bästa som hänt mig!! Men med en blivande 1-åring och en 2-åring i huset är det fullt upp och det är inte många minuter per dag man har tid eller ork att tänka på bröllop ;) Vårt bröllop har en låg budget just pga att jag är föräldraledig och vi sparar till att kunna köpa hus. Men jag tror absolut inte att det kommer känns eller se ut lågbudget :) Tycker vi är rätt bra att att fixa fint med en liten peng!Bra att det är fler än jag med mardrömmar hehe ;)Ni som har färdig klänning, ringar, skor...ja allt. Kan ni inte visa bilder/länkar? :)Klart man ska satsa på underkläder om man känner för det ;) Jag kommer självklart ha sexiga fina vita underkläder men liksom strumpeband och raffset är inte min grej. Och min blivande man är inte den som är specielt fascinerad av underkläder utan tycker väl mest dom är i vägen :P Så satsar hellre pengarna på annat!Är det nån av er som försöker gå ner i vikt innan bröllopet? Jag är nöjd med vikten. Okej 1-2 kg kanske skulle kunna försvinna men är rätt smal :) Men däremot vill jag ta tag i lite träning...tänkte försöka köra med lite hantlar och snygga till axlar och armar :)           

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!