Inlägg från: pamjofre |Visa alla inlägg
  • pamjofre

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Hej allihop. Här är en till som kommer att gifta sig den 27/7 Skrattande
    Vi har hunnit med att fixa en hel del (dvs jag, min man2be e mer av den typen, "det ser bra ut älskling", välja ut dryck och provsmaka menyn ska han göra ivf.) :P

    Men kyrka, lokal, fotograf och catering (min far och en vän till familjen) är bokade :)

    Klänning, skor (se profilbilden), underkläder (att ha under klänning, de snyggare till natten ska jag försöka hitta sen, e dock svårt, vill ha ett snyggt (lite flörtigare) nattlinne, men är svårt när man väger X antal kilo för mkt, om man inte vill lägga ner 1000 lappar på ett nattlinne!) Slja och hårnålar är inköpta.

    Till dekorationer är en del oxo inköpt, lite "kristaller", ballonger, ljus, stolsrosetter och dukar är innhandlade. Servetter syr jag själv.

    Annat pyssle jag gör är: trolldegshjärtan (till menyerna), bordsplaceringsnamnen och hållarna till dem, jag har sytt egna organzapåsar samt gjort egna servettringar.

    Vårt färgtema är Lila. Våra inbjudningskort är bestämda, och skickade till mina släktingar i Chile, de andra tänkte jag skicka i typ januari. Såg att det var flera som hade skrivigt om det, men jag tycket om att varta ute i god tid  

     

  • pamjofre
    CoG skrev 2012-09-06 12:02:46 följande:
    Nu är mina ringar hemma,
    jag kunde inte ha varit mer nöjd!!

     


    ANG. Ringar
    CoG: vad står det på sidan av din ring? De var vekligen jätte läckra!

    Själv friade min m2be med en ring av vittguld och med en safir och lite smådiamanter runt safirern. Vet inte riktigt hur vigselringen ska se ut... De e lite svårt eftersom safiren är lite upphöjd och rund.. Vi får se hur vi kan göra.
  • pamjofre
    Pagnie skrev 2012-09-27 11:26:49 följande:
    ja det där med ringar är svårt. har lite samma problem som dig. har en trestensring med en blå safir på 1.1ct i mitten och sen två diamanter på sidorna. Den är ju så fin själv så man vet inte riktigt vad man ska ha för vigselringar för att det inte ska se för mycket ut. jag ska dessutom ha två vigselringar så det gör det hela ännu svårare.
    hehe uch då, ja de gör det ju ännu svårare! lycka till! Hoppas ni hittar något ni blir nöjda med!
  • pamjofre

    Nu har jag och mina tärnor (3 st) beställt deras klänningar! Blev super fina, de ska ha likadana, bara med olika axelband :)

    Även inbjudnmingskorten beställdes idag :D och hotellet bokades. Känns himmla kul! Allt börjar arta sig nuSolig 

  • pamjofre
    CoG- ja visst e det! :)

    Kago09- Vet inte om det var mig du frågade, men jag har iaf beställt tärnornas klänningar från "proms and weddings" i Malmö. De har en mkt fin butik och är enligt mitt tycke mkt trevliga och hjälpsamma :).

    Pyttis- åhh va kul att du ska sy din egen klänning! Det blir säkert super bra :)
  • pamjofre
    johannaochdennis tycker oxo att din tärna kan ha dem vita skorna :)
    Kul att dui hittade en snygg väst, att ha en grön väst visar ju på att även mannen följer färgtemat :). Och så blir det lite roligt med en färgklick. Hur har du tänkt med slips eller liknande, ska han ha det och i så fall vilken färg?

    Min m2b tänkte köpaa en ny snygg kostym han gillar och sedan ha en väst i vår färg, lila och så en kravatt eller palstrong oxo den i lila eventuellt i en annan nyans bara. Vi har dock inte köpt kläderna än, bara tittat så vi får se var det slutar :) 
  • pamjofre

    Nu har våra inbjudningskort kommit :D de blev jätte fina. Nu ska jag bara montera ihop dem och skriva en massa adresser, sen skickar vi ut dem runt jul eller strax efteråt :). Kanske lite tidigt.. men bättre att vara för tidig än för sen ivf :) 


     



     
  • pamjofre
    CoG- tack!

    Juli2013- ja de är från caligraphen. Beställde dem omonterade, eftersom monteringen kostade nästan lika mycket som själva kortet! Men det var lätt att vilka ihop å klistra å trä bandet. Och är jätte nöjd med deras servic och kommunikation!
Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!