Inlägg från: Anjeschka |Visa alla inlägg
  • Anjeschka

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Hej! Här har ni en till som ska gifta sig i juli! Vi gifter oss den 27 juli. Roligt att se och läsa hur långt ni andra har kommit i era planeringar :)

  • Anjeschka

    Tänker detsamma att jag ska verkligen få bli fru i sommar! Det bara pirrar i magen när jag tänker på det :) Hur långt ligger ni i era bröllopsplaneringar? Det mesta börjar hamna på plats nu och det känns så skönt :)

  • Anjeschka

    Nej vad tråkigt med hotellet, hoppas det löser sig. Vi har inte satt någon budget, men vi har väl inte tänkt flyga iväg allt för mycket. Det som kommer kosta är maten men då är vi på en herrgård, det kommer bli jättefint och de fixar med det mesta men det kostar därefter... Men det är vår dag så det får va så ;) Annars har vi kommit ganska långt tror jag, det mesta är fixat :) Men däremot tema har vinter riktigt kommit på än.. Hur ska ni ha det??

  • Anjeschka

    737 dagar: vad roligt med ett 50- talstema! Jag önskar att jag var lite mer "pysslig"av mig men har inte tålamod att greja själv så vi låter andra göra det istället :) är lite bekväm kanske ;) Skönt att det verkar lösa sig med bröllopsnatten. Vi har inte satt någon riktig budget men maten kommer nog landa på runt 55 000, sen är det allt runt i kring men jag har köpt min brudklänning som var ordentligt nedsatt. Var på bröllopspalatset i Degerfors för att kolla lite och då fann jag den perfekta klänningen! Trodde det var ett skämt när jag fick höra priset, 500 kr! Då det hade varit en visningsklänning, och det spelar mig ingen roll. Så då kan jag lägga pengar på en större ring istället hehehe. Hoppas du får lite tips på mässan.

  • Anjeschka

    Vi beställde våra inbjudningskort från vistaprint, väntar spänt på att det ska komma så vi får lägga dom på lådan :)

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!