Inlägg från: johannaochdennis |Visa alla inlägg
  • johannaochdennis

    Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!

    Hej Allihopa! Nu vågar jag mig in här också =) Levt på lite smårosa moln efter frieriet =) Vi bestämde kyrka och datum bara några dagar efter att han friat =) 
    Å är redan helt pirrig och käns som tiden går fortare än man tror.. Det är ju så mycket roliga saker att planer! Inbjudningskorten står väll högst på listan nu över vad man ska fixa.. Hur har ni tänkt att era ska se ut? =)
    Har ni satt något speciellt färgtema på era bröllop? =)  

  • johannaochdennis

    Åh vilken ljuvlig klänning! Roligt att ni redan hittat! Jag har tänkt ta en tur till Göteborg till våren och kika med några av mina närmaste vänner.


    Vårt datum är 20 Juli =) Vi har också tänkt oss vitt och limegrönt tema men med olika färgklickar också. Men som i buketten exempelvis kommer jag ha mycket grön och vitt men med några få klart färgade blommor =)


    Vilket fint inbjudningskort! Jag vill också ha nått snöre på framsidan, tycker det är fint!

  • johannaochdennis

    Ja jag skulle kunna tänka mig att gå ner några kilo till, har lyckats gå ner 20 kg =) Men nu tycker jag att det är så roligt så kommer väll försöka några få kilon till =) 
    Nu ska vi börja kika på hur inbjudningskorten ska se ut =)
    Toastmastrar, tärna och värdar är tillfrågade, jätte roligt att vara igång nu!! =) Vi flyttar om en månad så är skönt om vi kan planera lite innan nu flytten så det inte blir stressigt sedan =)
    LÄNGTAR till sommaren! 

  • johannaochdennis


    Då är vi i full färd att fixa bröllopsinbjudningar, eller kolla hur vi vill ha det rättare sagt. Vilka papper osv. Och vi fastnade nog för detta, detta är ju bara en prototyp så ignorera tejpen och att rosetten är lite slarvig ;)
    Vi har väll tänkt att festhäftet ska gå i samma stil sedan =)


    Hur långt har ni kommit i era planer? =) Vi är väll bara en liten bit på väg men iallafall på väg.

  • johannaochdennis


    Så här ungefär har vi tänkt insidan, men på den sidan som vi satt ett vitt papper kommer det vara ett kort på oss.
  • johannaochdennis

    Åh CoG den var ju ljuvlig!!!! =) Jag gillar när klänningarna visar figuren och när det händer lite =) Jag vill också leta klänning!!! I Januari åker vi, några kompisar och jag, till göteborg för att kika =) Sen blir det utgång och käk på kvällen. Ska bli super kul!


    Min mamma & mormor kommer hit till stan för att kolla klänning här med mig, mer för att det är mysigt att ha med dom också =)

  • johannaochdennis

    Ja det ska bli jätte roligt! Jag & sambon planerar att gå bugg-kurs också, ska bli spännande, haha. Vi har tänkt att ha dansband på festen, våra båda familjer är väldigt dansbandsintresserade och det är lätt att dansa till. Men vi får nog gå nån sorts kurs innan om vi ska dansa inför folk också, haha.


    Jag är väldigt spretig när det gäller val av klänning, vissa dagar är jag väldigt inne på spets, spets, spets och en lätt klänning. Andra dagar är det bara enkel helvit och ibland en med mer puff ;) Så jag hoppas att det mer ska stämma när jag väl provar dom. Ska försöka ta mig ner 2 kg innan januari så jag känner mig i någorlunda form.


    Hade tänkte åkt och hämtat ringen i helgen (jag tar över min mamma & pappas vigselring, de är skilda, men jag tycker den är ljuvlig, med blåa och vita stenar.) Hade tänkt gå till en smyckes affär och se om de kan göra om den eller om jag ska ha kvar den som den är, bara ta in den lite och slipa upp den. Hmm får se.


     


     

  • johannaochdennis

    Ja precis, vi ska köpa nya förlovningsringar, så jag får en som är mer i mått med vigselringen och D ska få en lite större, är väll tanken iallafall =) Vi lär väll ångra oss och bestämma oss 1000 gånger innan dagen B är här ;) Har ni kikat nått på ringar?

Svar på tråden Någon som gifter sig under juli 2013 ???!!!!