Inlägg från: moonlightgirl |Visa alla inlägg
  • moonlightgirl

    Bröllop 2 Juni 2012

    Mariem skrev 2012-05-11 21:45:26 följande:
    Var och blev provsminkad idag och blev så besviken! Hade med mig inspirationsbilder men det var ändå som om vi pratade helt olika språk. Jag sa tex att jag tyckte underlaget blev för ljust, då sa hon att, ja men tjejen på bilden är ju mörkare för att hon är utländsk! (hade typ 6 olika inspirationsbilder och det var ju mitt ansikte som jag tyckte blev för ljust!) Sen målade hon jättetjockt och ojämnt med eyeliner, när jag sa att jag inte tyckte det var fint sa hon att, ja men det är ju så på bilden! (det var det inte!) Och så sa hon typ hela tiden, att det ändå inte kommer att synas på avstånd! Vadå avstånd?! Hade köpt med mig lösögonfransar som jag tänkte ha, men dom ville hon inte sätta på för hon hade aldrig gjort det någon gång! Och hon ska alltså vara make-up artist! Kan fortsätta hur länge som helst, det var en helt sjuk upplevelse och som tur hade jag en kompis med så det är inte jag som överdriver! Jag som sminkar mig själv varje dag och är väldigt noga med resultatet. Hade en dröm om en perfekt porslinshy fixad av en expert, men det här var som ett dåligt skämt. Aldrig att hon får närma sig mig på min stora dag! Det värsta var när hon var klart och frågade om jag var nöjd och jag sa att jag inte var nöjd med underlaget för det täckte ingenting (syntes inte ens att jag hade fondation) då sa hon att, ja men det ser ju bara onaturligt ut om det täcker! Då hade jag ändå förklarat innan hon började att det var underlaget som jag var mest intresserad av att få riktigt bra! Vilket också framgick av bilderna flera var närbilder på porslinshy med persikokinder. Är så sjukt besviken. Känner inte för att börja leta efter någon ny nu heller. Får bli att jag sminkar mig själv istället. Blir aldrig som man tänkt sig... så besviken...:(
    Men fy vad tråkigt att hon var så. Ja då blir det nog bäst att du gör det själv. Men som sagt tråkigt för det är ju skönt att få bli lite bortskämd på sin dag men samtidigt är det viktigt att det blir bra och att det känns bra.
    Börjar bli lite nervös nu inför mitt möte på måndag, hoppas att det blir bra och att hon och jag blir överens och att hon förstå mig.
  • moonlightgirl

    Idag var jag och träffade frisören och gjorde en provuppsättning. Det vart sååå bra och hon är verkligen jätte bra.
    Känner mig så nöjd med att hon förstår vad jag menar och är på samma linje som jag är. Sen kom sminktjejen och vi pratade och kom fram till en bra sminkning som passar mig i de färger jag har i mig och hur klänningen ser ut samt efter de färger jag har i buketten. Känns så bra inför den stora dagen.  =)

  • moonlightgirl
    Imke1977 skrev 2012-05-14 22:30:29 följande:

    Måste få fråga. Har era m2b oxå vigselringar eller ska dom använda förlovningsringarna?
    Min ska bara ha sin förlovningsring. Och då undrar jag, ska man gravera den med?
    För vi hade hans inne på putsning samtidigt som min ringt gjordes och graverades. Men dom graverade aldrig hans.


    Min blivande ska ha en ring till precis som jag. Men i de fall jag vet att mannen ska använda förlovningsrinen som ni ska så brukar man gravera den också med datumet.
  • moonlightgirl
    MissBlueberries skrev 2012-05-15 12:32:25 följande:
    Vilken lättnad! 
    Ja det känns jätte skönt.  =)
  • moonlightgirl
    Imke1977 skrev 2012-05-16 10:01:23 följande:
    Jag är så jävla nervös tjejer!! hihihi. Det liksom bubblar i mig hela dagarna
    Idag ska vi träffa prästen och gå igenom lite. och prova gå. Ska bli spännande
    Imorgon är det provsminkning och på söndag ska vi träffa fotografen. Det händer mycket grejjer nu.

    Jag har insett att det är MASSOR att tänka på dagen innan och samma dag. Oavsertt hur väl planerat allting är. Hoppas verkligen allt går smärtfritt.
    Ja jag är också jätte nervös nu men mest för att våran präst inte ens haft vett att ringa tillbaka fast jag har ringt honom och vill boka tid. Har ingen aning om vilken musiker vi kommer att få heller. Man måste ju få chans att träffa dem och prata med dem i vettig tid inna bröllopet, det är ju bara två och en halv vecka kvar nu.
    Måste ta och ringa upp prästen igen och se om jag kan boka möte med honom.
  • moonlightgirl
    Cattis77 skrev 2012-05-17 09:45:06 följande:
    Jag tänker inte lägga någon energi på det där...om gästerna vill kasta ris på oss så får de ta med sig egen faktiskt. :)
    Håller med dig där. Vi känner också så att vill folk kasta ris på oss får de ta med det själva.
  • moonlightgirl
    Imke1977 skrev 2012-05-22 08:06:16 följande:

     


    Jag vill jättegärna se bilder från er dag sedan när den varit. Supernyfiken. och ÄLSKAAAAR bröllopsbilder
    Lova att ni visar sen.


     


    Håller med det skulle verkligen vara kul att se bilder från allas dagar.  =)
  • moonlightgirl

    Oj stackars er med stressen kring klänningen. Jag var och slutprovade min idag och hämtade den. Den är helt underbar.  =)  Jag har korsettsnörning på min men det är ju det jag drömt om att ha för det tycker jag är så fint.
    Hoppas verkligen att det ordnar sig med era klänningar.
    Lycka till

  • moonlightgirl
    MissBlueberries skrev 2012-05-27 18:17:00 följande:
    Samma.... vi ska gifta oss här 

    greyfriars-weddings.co.uk/

    Vill ju kunna vara ute! 
    wow vad fint det var där.

    Vi ska gifta oss i en kyrka men ska sedan åka häst och vagn till lokalen som är en gammal lada där vi ska ha festen med stora öppna dörrar så att man ska kunna vara både ute och inne. Ja jag hoppas som ni att vi får lite sol och värme.
  • moonlightgirl
    gbg2012 skrev 2012-05-27 21:40:56 följande:
    Vi ska gifta oss i Göteborg och denna lokal. =)

     www.villaodinslund.se
    Vad fint.
    Imke1977 skrev 2012-05-28 09:07:58 följande:
    Wow va alla gifter sig på fina ställen
    Vi ska vara här  www.soldathemmet.se

    ja vädret ja... Här i Gävle så vet man aldrig med vädret :-/ Igår tittade jag på smhi och då stod det mulet och regn heeeeela dagen.
    När jag tittade i morse hade det ändrat sig till mulet på fm men halvklart på em. Så... här kommer jag inte veta förrän samma dag typ. Men vi kommer vara inne i lokalen och fota om det blir regn. Så får det bli.
    Vad fint där ni också ska gifta er.  =)
  • moonlightgirl
    MissBlueberries skrev 2012-05-29 13:00:18 följande:
    Usch vilken jävla morgon rent utsagt!

    Försökte ringa om klänningen med eftersom jag varken kör eller har bil, och min blivande man jobbar hela dagarna, vet jag inte hur jag ska få hem den!

    Ringde till sömmerskan, voicemail är full och jag kan inte lämna meddelande.
    Emailade, får tillbaks mail - boxen är full!

    Jaja, får väl ta tåget och åka ner...men min väska med kort och pengar ligger i sambons låsta bil - han har nycklarna på jobbet!
    Hittar mitt svenska VISA - som är tomt! Man kan inte ens köpa biljett på nätet, bara i maskin!!!!

    Så nu har jag suttit här och paniktjutit i ren stress, ringde mamma men hon är inte hemma!
    Sambon har INTE tid, de straffar hans ledighet, med enormt mycket jobb innan!

    NU mejlade hon!
    Ska dit i morn, prova, sen hämtar jag den på Fredag!

    *torkar ansiktet* 
    Stackare, hoppas att det känns bra när du provar klänningen.
    Lyack till
  • moonlightgirl
    gbg2012 skrev 2012-05-31 08:24:57 följande:
    Jag hade glömt bort min egen födelsedag idag, tänker bara på bröllopet men så har jag redan fått en massa grattis. =)

    Vädret har nu ändrat sig till ingen regn alls och strålande sol och som mest 14 grader! Hoppas nu att detta stämmer!! =)

    Ska göra det sista idag och ikväll kommer markalken från umeå hit. 
     
    Grattis på din dag. Ja det kan lätt bli så nu när stora dagen är så nära.

    Fick sms av en kompis idag, hej jag kommer bara till kyrkan o inte till festen för då slipper jag ordna skjuts på kvällen. Men hallå jag har redan ordnat det till henne ju. Jag skrev det till henne också att det var ju ordnat o nu har vi redan ordnat med bordsplaceringen och allt är tryckt och klart med festhäftet och allt.
    Känns som att hon dissar oss för att hon fått något "roligare" att göra på kvällen. Då skulle hon ju inte tackat ja från början. Det har varit mycket fram o tillbaka med denna tjej, hon skulle bakat muffins åt oss till bröllopet men helt plötsligt skickade hon sms om att det var så jobbigt o baka till så många och hon visste inte hur hon skulle frakta dem. Ja hon har ju skjuts till kyrkan o sen skjuts till festen o vi har varit lediga från skolan o flera veckor o sen hade vi slutarbetet som skulle in o sen har vi varit lediga i en och en halv vecka till. Känns som att det bara är jag som ska ställa upp på henne men sen när det är tvärtom då sviker hon hela tiden.  =(
  • moonlightgirl

    Hej alla brudar.
    Nu är vi fruar.  =)
    Dagen före bröllopet hade vi spöregn hela dagen. Men på självaste bröllopsdagen var det inget regn, men det var blåsigt och kallt, ibland sken solen, jag vet inte hur många grader det var med det var lite varierande.
    Våran dag var helt underbar trots att vädret inte var lika kul.
    Våra familjer, släktingar och vänner hjälpte oss verkligen att förgylla våran dag.
    Jag trodde att jag skulle gråta flera gånger under vigseln men det gjorde jag inte (är förvånad själv).  =)
    Det jag kom på efter vigseln var att jag hade glömt att ta på mig mina fina smycken jag skulle ha till, ett fint pärlhalsband, matckande örhängen och armband. Men det var ingen annan som tänkte på det.  =)
    Det hölls många fina tal till oss då vart jag så rörd och då kom tårarna.
    Varken jag eller min man kan dansa vals så min älskling fick nöjet att välja låten till våran första dans. Den han valde är helt perfekt. Alla som känner mig vet att min största favorit är Patrick Swayze. Så älsklingen valde att vi skulle dansa till Patrick Swayzes låt She´s like the wind.   =)

    Ja jag vet inte vad jag ska säga mer, hela dagen och kvällen var helt underbar och nu är jag fru.  =)

    Bilder kommer senare.

  • moonlightgirl
    Mariem skrev 2012-06-05 10:32:56 följande:
    Sitter på Arlanda och dricker champange, snart går planet till Thailand! Det var skönt att landa en dag hemma först. Jobbade faktiskt igår, till 10 på kvällen :p sen packade vi och åkte 7 i morse, men nu är vi på gång! Nån annan av er som ska resa nånstans? Vi önskade oss pengar till resan, men det är många, 20 av 76 som varken gett bidrag eller present. Lite snopet faktiskt, men men, nu är vi på väg iallafall!
    Hoppas att ni får det super härligt på eran resa.  =)
  • moonlightgirl

    Vi önskade oss pengar som bidrag till resan, men den kommer inte att bli i år iallafall då jag är gravid.
    Däremot fick vi flera st upplevelseboxar med spa, resturangbesök, bo på hotell så vi kommer att komma iväg på små resor iallafall o det uppskattar vi jätte mycket.

    Våran präst var också rolig och skämtsam. När han frågade min man om han tager mig som sin hustru osv, och min man svarade ja sa prästen: Det var rätt svar o alla skrattade inklusive vi.  =) Det var på ett ställe till som han var skämtsam men jag kommer inte ihåg var det var. Men en toppenpräst var det iallafall.  =)

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012