Inlägg från: Mariem |Visa alla inlägg
  • Mariem

    Bröllop 2 Juni 2012

    Jag har samma datum!
    Känner mig lite efter er i planeringen.
    Har bokat kyrka och lokal. Det är väll det enda som är klart.
    Vi ska bjuda ca 100 pers och håller nu på att stryka och lägga till på gästlistan. Inte så lätt...

  • Mariem

    Jag tänkte bara ha liljekonvaljer (med blad) i min brukbukett. En stor anledning till att jag valde detta datum är för att det finns liljekonvaljer att plocka då. Men nu har jag börjat fundera lite. Jag ska ha creme och grönt som temafärger. Passar det då med liljekonvaljer som är kritvita? Klänningen är creme färgad... Tänker jag fel?

  • Mariem

    Igår blev jag äntligen klar med inbjudningkorten! M2b hjälpte till att slicka på kuvert och frimärken :) så idag åker dom på lådan. Har satt OSA 2 april. Känns riktigt pirrigt nu när det börjar närma sig! Det vi har kvar att fixa är: Brudgumskläder, troligtvis frack, kemtvätta min klänning, beställa vigselring, skicka in hindersprövning, musik till kyrkan och brudvals, skor till mig, vigselprogram, tipspromenad, göra klart festprogramm, bordsplacering + placeringskort, rumsfördelning, hyra bil, bestämma frisyr, ev. med brudkrona, fixa chokladfontäner, såpbubblor, gåvokorgar till hotellrummen... Säkert en massa mer som jag glömt! Hur ska man hinna allt? Känns stressigt och nu när jag skrev ner det och ser hur mycket som är kvar! :/

  • Mariem

    Ja nu börjar det dra ihop sig! Vår anmälningstid gick ut idag. Fortfarande några som inte svarat. Blir 76 om alla svarar ja, av 94 bjudna, så det blev några oväntade nej. Vi har äntlingen bestämt oss för in och utgång. Det blir klassiska vagners bröllopsmarch som ingång och "If I used to love you baby" på cd som utgång. Och idag har vi beställt frack med alla tillbehör. 5.900 går det på, men då ingår alla justeringar som behövs sys till. Jag var emot frack först, hade bara pingvin associasioner :) men när han provade den så var det inte tal om att han skulle ha något annat. Så stilig! :)

  • Mariem

    Jag har köpt jättesöta såpbubblor som ser ut som champangeflaskor, från myheart.se 155:- för 24 st


    Tänkte att mina tärnor kunde stå och dela ut dom och vigselprogram till alla när man går in i kyrkan.


     

  • Mariem

    Hej! Skickade in hinders prövning och namnbytesblankett samtidigt. Hindersprövningen har jag fått svar på för flera veckor sen, men inte hört ngt om namnbyte. Nån som vet hur det funkar?

  • Mariem

    Jag blev hippad idag! :) blev kidnappad från jobbet av mina bästa vänner och mina systrar! Jag fick rn tiara med slöja på mig, sen fick jag hoppa in i en limousin.och dricka champange. Vi åkte några mil till Högbo och där fick jag prova på att blåsa glas! Gjorde en grön skål! Jättekul! Sen var det spa behandling i grupp med champange provning. Incheckning på hotellet, 4 rätters middag och uppdrag under maten, göra en lerskulptur som skulle föreställa min m2b och skriva en kärleksdikt till honom. Ingenting som var pinsamt eller jobbigt! :) är så otroligt nöjd! Nu ligger jag på hotellrummet och imorgon äter vi frukost tillsammans innan alla åker hem. Så mysigt! Långt över förväntan!

  • Mariem

    Var och blev provsminkad idag och blev så besviken! Hade med mig inspirationsbilder men det var ändå som om vi pratade helt olika språk. Jag sa tex att jag tyckte underlaget blev för ljust, då sa hon att, ja men tjejen på bilden är ju mörkare för att hon är utländsk! (hade typ 6 olika inspirationsbilder och det var ju mitt ansikte som jag tyckte blev för ljust!) Sen målade hon jättetjockt och ojämnt med eyeliner, när jag sa att jag inte tyckte det var fint sa hon att, ja men det är ju så på bilden! (det var det inte!) Och så sa hon typ hela tiden, att det ändå inte kommer att synas på avstånd! Vadå avstånd?! Hade köpt med mig lösögonfransar som jag tänkte ha, men dom ville hon inte sätta på för hon hade aldrig gjort det någon gång! Och hon ska alltså vara make-up artist! Kan fortsätta hur länge som helst, det var en helt sjuk upplevelse och som tur hade jag en kompis med så det är inte jag som överdriver! Jag som sminkar mig själv varje dag och är väldigt noga med resultatet. Hade en dröm om en perfekt porslinshy fixad av en expert, men det här var som ett dåligt skämt. Aldrig att hon får närma sig mig på min stora dag! Det värsta var när hon var klart och frågade om jag var nöjd och jag sa att jag inte var nöjd med underlaget för det täckte ingenting (syntes inte ens att jag hade fondation) då sa hon att, ja men det ser ju bara onaturligt ut om det täcker! Då hade jag ändå förklarat innan hon började att det var underlaget som jag var mest intresserad av att få riktigt bra! Vilket också framgick av bilderna flera var närbilder på porslinshy med persikokinder. Är så sjukt besviken. Känner inte för att börja leta efter någon ny nu heller. Får bli att jag sminkar mig själv istället. Blir aldrig som man tänkt sig... så besviken...:(

  • Mariem

    Hon har egen firma och egen lokal där hon gör spa behandlingar och massage och sådant. Så man trodde verkligen att hon visste vad hon höll på med... Hon håller till alldeles brevid kyrkan mittemot min frisör så det skulle ju varit super om det funkat. Men nu känner jag att det är för lite tid att börja leta nån ny så nu får jag göra det själv istället. Hinner ju som du sa träna lite!

Svar på tråden Bröllop 2 Juni 2012