• Lokal i centrala Umeå med "eget kök"

  Mån 16 jan 2012 11:39 Läst 6281 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av TrohoppKärlek - Visa alla inlägg
  Trohop­pKärle­k
  Återställ
  Mån 16 jan 2012 11:39

  Hej!
  Nu har jag läst igenom alla trådar i ämnet 2-3gånger ang. lokaler i Umeå. Men de är alla några år gamla så jag testar lyckan med att skapa en ny!
  Det vi söker är en festlokal i Umeå, helst så centralt som möjligt även om det är svårt, där man får ta med sig egen mat och dryck! Vore väligt trevligt om man kunde promenera från kyrkan, vi tänker oss stadskyrkan. 
  Jag vet att hotell kan ha festvåningar, någon som varit på en sådan tillställning? Kan kanske vara svårt att få ha egen mat och så där kanske.. 
  Vi tänker oss runt 80 gäster.

  Hoppas ni har några tips!  

 • Trohop­pKärle­k
  Återställ
  Mån 16 jan 2012 18:08 #2

  Tack för tipset!
  Vi har varit och kikat på lokalen som du tipsar om och det är bra med att allt porslin och glas finns. Dock tycker jag det var snålt tilltaget med tiden 11.00 samma dag som bröllopet känns stressigt. Skulle vara att hyra 2 dygn och då är det vips 8000:-. Tänkte med det i åtanke kolla om det fanns andra likvärdiga lokaler! Men jag börjar tänka som dig att det inte finns andra alternativ kvar om man vill vara centralt och med så pass många gäster. 
   

 • Trohop­pKärle­k
  Återställ
  Mån 16 jan 2012 22:30 #4

  Till oss sa han att man var tvungen att betala för dygnet innan och var stenhård på det. Men det kanske var för att vi råkade yttra att det kanske var ett alternativ:) För när jag senare frågade om det kanske var möjligt att få det kvällen innan var det blankt nej. Och vi tänkte oss vinter så det borde inte vara allt för mycket tryck då.
  Ja hjälps man åt och gillar läget så blir det säkert jättebra iaf! Och så himla skönt att ha nära mellan kyrka och lokal, värt mycket! 

  Vi vill ju ha vin så då går de lokalerna bort som jag också hade tittat på. Tack ändå för förslagen! Kan kanske hjälpa någon annan.

  Ja det är nog svårt att driva en lokal i centrum utan att ha typ restaurangverksamhet också så man får kanske ge upp den tanken.. Men värt att kolla iaf! 
   

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll