Inlägg från: MLI88 |Visa alla inlägg
  • MLI88

    Augusti 2012

    Har smått planerat ett bröllop fjärde augusti. Mina föräldrar bor på en stor prästgård och tänkt ha ett stort fint partytält och färgtema i vitt och ljusrosa. Hittat en ring som jag tycker passa mig perfekt. Med tre små diamanter som symboliserar våra barn. Tänker på mat och sånt. Vad och hur serverar ni er mat? Kall huvudrutt en varm sommardag kanske? En annan sak jag tänkt på när jag tittar på bilder angående dukningen är att på borden så står alla tallrikar. Om man ska ha buffé och alla ska ta själva, blir det inte mycket spring? Och om man har cafetering-personal som placerar ut maten, hur fungerar det då? Tar de tallrikarna från borden och sedan ut igen? Har bara varit på ett bröllop så är osäker på vissa saker. Annars så längtar jag bara! Har varit på tal att gifta oss er tag nu, då vi varit förlovade i sex år i år men barn och annat fick komma före ;)

  • MLI88

    Vi planerar fram och tillbaka, upptäckte hur otroligt mycket planering som krävs och ska vi bjuda familj och vänner (och kusiner med barn) så blir vi runt 113st Så nu funderar vi att istället bara bli med allra närmaste utomlands :)

Svar på tråden Augusti 2012