• Chicky

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012

    Celnns skrev 2012-07-18 15:04:19 följande:


    Gick faktiskt med i detta forum endast för att se vad damerna här inne tycker om denna ring..
    Köpte den idag och skall ge den nästa vecka till min flickvän. I och med att den inte är passad till henne så är det butikens exemplar, som jag "köpt" (betalat) men efter att hon fått den skall vi gå till butiken och måttbestämma den så de kan tillverka den. Hon älskar rosa så denna känndes som henne, men hon kan välja andra färger på stenarna och guldet när vi går till butiken. Men vad tycker NI om den?
    Vi skall förlova oss, men jag har redan vart förlovad en gång, så jag ville inte ge henne en förlovningsring, utan en vigsel/allians ring som säger (läs, lovar) lite mer...
    Jättejättefin ring! Jag älskar också rosa! Min förlovningsring ser nästan likadan ut. Samma modell med 12 stenar där var fjärde sten är rosa safirer (totalt 3 rosa stenar) och resten vita princesslipade diamanter och själva ringen i platina! Älskar min ring! Nu är det dags att kolla efter vigselring... och frågan är om jag ska ha en solitär i vit sten? Vad tros om det?

    Har du friat än? Blev tjejen glad för ringen eller vill hon ändra på den? Skrattande
  • Chicky

    Frem, jättefint med den ljusrosa stenen. Har själv 3 rosa safirer i min förlovningsring och till vigseln sätter jag på mig en enstensring.

Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012