Inlägg från: Cinnamoon |Visa alla inlägg
  • Cinnamoon

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012

    Jag kommer att ha tre ringar. Min förlovningsring bär jag sedan 9/9 2011 då min fästman friade till mig:



    En Schalins 237-6 i vitguld.


    Min vigselring kommer att se ut ungefär såhär (ska få den specialgjord i samma skena som förlovningsringen fast 2 mm bred) diamanten är en TW VVS2 Very good cut 0,60 ct.


     


    Så småningom ska ringfingret kompletteras med en evighetsring, 2mm bred precis som vigselringen och med princesslipade diamanter .
  • Cinnamoon
    malin martin skrev 2012-01-19 20:47:06 följande:
    Jättevacker ... kollade på en liknande innan jag bestämde mig. vad är det för storlek på diamanterna? Har inte hört talas om evighetsring tidigare, finns det någon historia kring det?
    En ring är ju sig en symbol för evigheten, eftersom den varken har en början eller ett slut. Och en ring med diamanter hela vägen runt kallas ibland för evighetsring (ibland för helallians tror jag).

    Diamanterna är på 0,025 ct styck. Totalt 0,15 ct.
  • Cinnamoon


    Här är min vigselring tillsammans med min väldigt repiga förlovningsring som ska omrhodineras innan det är dags den 26/5 är så sjukt nöjd! I framtiden ska ringfingret kompletteras med ytterligare en ring, en aliiansring med princess-diamanter.

    Förlovningsringen är en schalins 237-6 och vigselringen en specialgjord 237-2,5 med en GIA certifierad diamant: very good cut, color G, VVS2, 0,60ct.
Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2012