Inlägg från: NBFN |Visa alla inlägg
  • NBFN

    Betalade bruden eller brudtärnan?

    majemma skrev 2012-05-20 16:00:29 följande:
    Vi (jag och den blivande maken) står för klänning, blommor, smink och håruppsättning. För vår del var det inget att diskutera. Hon kommer att finnas där som stöd under hela dagen och är även den som fixar allt det praktiska runt mat o dyl när vi gör oss iordning och det värdesätter jag enormt mycket. Hon kommer att ha en klänning hon och jag har valt ut tillsammans, men den kommer inte att vara särskillt användbar efter bröllopet så jag ser det som en självklarhet att vi står för den.
    Vi har också redan från början sagt att vi står för klänningar, hår & smink samt självklart blommorna!
    Dels för att jag är väldigt delaktig i klänningsbeslutet. Vi tycker det är självklart, får vår del alltså, att stå för dessa kostnader då det är vi som vill ha dem som tärnor och vårt bröllop ska inte behöva innebära en stor utgift för dem. De kommer också att få varsitt armband som tack för all hjälp samt behålla klänningarna (vad ska jag med tre röda långklänningar till, som dessutom är olika i storlek?!)

    Men här gör ju alla olika, men den stora anledningen är för att vi/jag nästan "bestämt" vilka klänningar det blir och vilken färg.
Svar på tråden Betalade bruden eller brudtärnan?