• bubblan85

    skottår, någon tjej som ska fria till sin karl?

    Jag planerar att fria på skottdagen! Har ännu inte kvällen planerad, så om nån har mysiga tips att komma med tas det tacksamt emot! (bor i en tvåa utan badkar...) Det är dock många funderingar som kvarstår, ska göra med ring, riktig direkt eller ens!tillfällig. Kom gärna med förslag!a

  • bubblan85

    Supersalt: då är vi i lite lika situation. Jag funderar på att göra upp en gång i lgh mha lakan och en röd tråd som han sedan får följa och hitta saker på vägen. Men vet inte riktigt än. Ska fundera vidare. Dessutom är jag så nervös att jag kanske inte ens vågar...

  • bubblan85

    Blir bara mer och mer nervös. Har börjat tänka: tänk om han säger nej...Men jag tror ändå jag ska göra det. Men har bestämt att jag ska köpa "fejk"ringar. Det känns bäst så...men oj vad det är mycket att göra och jag har besök av min kusin ända till måndag kväll och sen jobbar jag tisdag...en annan fråga; har ni pratat med nån vän eller förälder innan ni friat? Nervös nervös!

  • bubblan85

    Ikväll gäller det! Jag ska göra det! Nervös så jag mår illa, hoppas det är ett gott tecken!! Handling nu!

  • bubblan85

    Jag trodde inte heller det skulle vara SÅ HÄR nervöst, men det är det! Ringarna är nu köpta, är nöjd. Har tittat på dom iaf 100 ggr redan. Börjar fundera på var jag ska göra av dem, ska jag låta båda ringarna vara i asken eller bara hans....ojoj, många frågor cirkulerar......


     


    Dags att förbereda maten nu!

  • bubblan85

    Jag gjorde det! Jag friade! HAN SVARADE JA! Är nog världens lyckligaste just nu. Det pirrar i hela kroppen och jag vill bara skrika ut min glädje till hela världen! Vet inte vem eller när jag ska säga nåt...ojoj, det får bli nåt att fundera på imorgon. Nu ska jag bara sitta i soffan och le. Min m2b (oj vad skumt det känns) är iväg och tränar.


     


    Hoppas det gått bra för er andra!!

  • bubblan85

    Vad härligt att höra! Grattis grattis! Fler än jag som svävar på moln ikväll :)

  • bubblan85

    Modigt ändå av dig att berätta om dina tankar! Och än roligare att din pojkvän berättar att han vill fria senare i år! Hur länge har ni varit tillsammans?


     


    Min m2b sa att ingenting förändras i och med detta, men jag har ändå märkt en skilland på honom :) Han kikar ofta på ringen och är än mer go mot mig, hihi :) När vi berättade för hans föräldrar började svärmor gråta av lycka, det kändes bra. Tyvärr blev väl min mor inte lika glad, visst sade hon vad kul, men inge mer. Känns lite tråkigt, men hon är lite pessimistisk ibland.


     


    På tisdag ska vi gå och titta ut våra ringar. Längtar jättemycket!! Har kikat på ett par stycken, men vet inte vilken prisklass vi ska lägga oss på. Vilken ligger ni på?

Svar på tråden skottår, någon tjej som ska fria till sin karl?