Inlägg från: Monica89 |Visa alla inlägg
  • Monica89

    Ppiller, hur lång tid tog det till graviditet?

    Härligt att höra så många i samma sits,


    Gifter oss också 16 juni, sen räcker mina kartor en vecka efter bröllopet så blir helt perfekt. Men håller med er andra nu när vi väl bestämt detta så känns det jättejobbigt att vänta, tänker typ varje dag jag tar pillret, ett piller mindre att ta :)


    Samtidigt är man jättenervös för en graviditet, först hur ska man må, sen hur förlossningen kommer bli, men framförallt ska vi få en helt egen bebis att ta hand om och ansvara för, jag som knappt vågar hålla i en nyfödd bebis för de ser så otroligt ömtåliga ut. Känner att man kommer bli en supernojig mamma. Håller på mycket med hästar och kollat hur andra som är gravida gör med ridningen och de verkar rida på som vanligt sålänge de mår bra, men är ganska säker på att från samma dag jag vet att jag är gravid kommer jag inte våga mig upp på hästryggen.

    Men tänker precis som er andra, hade ju vart jätteskönt att veta exakt när man kommer bli gravid :) hade varit lättare med allt då.

  • Monica89
    eosinmimmi skrev 2012-03-29 20:04:38 följande:

    Jag är i precis samma sits o gifter mig samma dag!! =D Oxå hästtjej!! Jag har också funderat på det med ridning o ev gravitet! Känns som man vill göra ALLT för att bebis ska må perfekt samtidigt som lite trist o ställa av hästarna så läng tid.. Hmm får nog fundera på det!


    Jag satsar på att rida järnet nu istället. Men har visserligen läst att det inte är så farligt att rida, bebisen är väldigt skyddad där inne. men drygt ett halvår ska man väl kunna hålla sig borta från hästryggen, har tänkt bli proffs på tömkörning istället :)

  • Monica89

    Har bara två kartor kvar nu! Sen så börjar spänningen!
    Tanken på att man kanske har en liten bebis nästa år är både underbar men samtidigt lite skrämmande :)
    Svärföräldrar pratade om att vi skulle resa till USA med hela hans familj om ett år och frågade om vi ville hänga med, bara att le och säga att de vill vi och hoppas de väntar ett tag med att boka :)

  • Monica89

    Hade ju varit smidigt om man bara kunde bestämma ett datum när man blir gravid :) Vi hoppas på att resan blir bokad sent just för att vi vill inte avstå bara för ifall att. Men går ju alltid skylla på jobbet och att det är besvärligt att få veta med semester osv :)
    Men som du sa man kan ju avboka gäller att ha bra avbokningskydd så ordnar det ju sig :)

  • Monica89

    Nu har jag bara två piller kvar, sen så ska vi också försöka :)

    Sist jag jobbade så pratade mina jobbarkompisar om sina hemska förlossningar, avskräckte ju en hel del, men sen tror jag många kvinnor har som sport att vara värst.

    Mina bästa kompis som har barn säger "att de va jättejobbigt och det gjorde jätteont, men det var det häftigaste jag gjort och det är inget man vill missa"

Svar på tråden Ppiller, hur lång tid tog det till graviditet?