• LindaN2012

    Vill ha tips inför möhippa i Stockholmsområdet våren-2012

    En av mina väninnor är inte helt lätt att lura - en tjej som har stenkoll på varenda minut av livet. Hon hade just inhandlat ett par vandringskängor inför en stundande semester varför hennes blivande bokade in henne på en "gå-in-skorna-lördag". De åkte kommunalt till Gullmarsplan för att fortsätta med buss därifrån. På Gullmarsplan rullar en "tom" SL-Buss fram och chauffören öppnar dörren och ropar på den blivande bruden, med hennes riktiga namn. MYCKET tveksam går hon fram till dörren och in i bussen och först då hoppar möhippegänget fram. Blicken hon gav sin blivande man... jag tror inte de pratade med varandra på två dagar...

  • LindaN2012

    Tror att det kan vara mysigt att hyra sitt eget spa för en stund på t.ex. Sparadiset eller Stockholm Strand.

    Jag fick, på NKs bageri, lära mig att dekorera tårtor. Det är inte många bagerier som välkomnar möhippor, och jag vet inte om NK gör det "till vardags" men det var superkul att få lära sig att forma blad, spritsa fina mönster och annat.

    En väninna fick lära sig simhopp i Eriksdalsbadet. Vi hyrde en egen instruktör och var i poolen där hopptornen är och fick lära oss att dyka och göra konster och blivande bruden hoppade från 10an.

    Lycka till! 

Svar på tråden Vill ha tips inför möhippa i Stockholmsområdet våren-2012