Inlägg från: chrpe |Visa alla inlägg
  • chrpe

    21 juli 2012, är vi fler??

    Sanmal: hur gick det med prästen? :)

  • chrpe
    sanmal skrev 2012-06-08 10:46:06 följande:
    Det gick jättebra! Hon verkade vara mer nervös än oss! ;)

    Vi pratade i 2 timmar om det praktiska kring vår vigsel och hon hade mycket frågor angående tolken o sånt, inte konstigt när hon aldrig haft en vigsel eller dop eller nåt sånt med dövtolk :)

    Men de där frågorna.. jösses vilka dåliga svar hon fick av hos, haha! Tungan ute
    Ska ni ha tolk, ja är man inte van vid det så kanske det känns konstigt. men egentligen är det ju inget konstigt alls. Bara köra på som vanligt, ibland kanske tala med pauser. Har själv gått på ett dövgymnasie.
  • chrpe
    AnnL skrev 2012-06-08 10:11:06 följande:
    Det är ju kul om gästerna känner igen den men viktigast är att vi känner att låten passar oss och att den känns bra :) Jag tycker änglagård är fin men min m2b vägrar ha den för han avskyr filmen haha Tungan ute
    Haha, ja då kanske inte Änglagård är det bästa alternativet. Svårt att komma överens ibland =)
  • chrpe

    Igår gjorde vi vår trash the dress, blev sååå bra. Längtar tills jag får se alla bilder :)

  • chrpe

    AnnL om du vill kan jag maila dig några provbilder så får du se :)

  • chrpe

    Vi ska ha liveband. Det är nog en smaksak, men personligen tycker jag att de fester jag har varit på så dansar fler och håller igång när det är livemusik än dator. Vi har varit och lyssnat på vårt band 5 manna band och de är superduktiga. Det jag tycker är festligt är när de pratar mellan någon låt och drar fart på gästerna. Vad ska ni ha i era festhäften? Vi är nog mer eller mindre klara men det hade varit kul och veta hur era ser ut till innehållet. I morgon åker vi en vecka till Turkiet :) Känns välbehövt, lite bränna innan bröllopet!

  • chrpe

    AnnL: kul att du gillade dem. Jag tycker definitivt ni ska göra det, roliga bilder att ha som ett fint minne. Med sin riktiga bröllopsklänning är man ju mycket mer försiktig och vissa saker hade jag aldrig vågat göra med den. Jag ska sälja min Trash the dress klänning om du är intresserad (300 kr), tänkte lägga upp den sen på köp och sälj, men vill få några bilder först så man kan visa.

  • chrpe

    Är det bara jag som börjar bli nervös att vädret inte ska bli bra?


    Vad har ni kvar nu?


    Är det någon som vill dela med sig av sitt festhäfte?

  • chrpe

    Jag tänker som så att nu har vädret varit skit i en månad och då borde det väl vända till i juli? Hoppas i vilket fall. Ja nu är det inte mycket kvar att göra och dagarna bara rusar fram :)

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??