Inlägg från: vangeleyev |Visa alla inlägg
  • vangeleyev

    21 juli 2012, är vi fler??

    En till 21 julare =) vi gifter oss på vår dotters 1 års dag. Många tycker det är konstigt, men vi vill dela vår dag med vårt kärleks barn. 
    Plus att vi har släkt över halva landet, som  skulle komma på hennes födelsedag så då kom vi på att varför inte gifta oss =) 
    Vi har boka kyrkan och lokal och brudklänning nr 2 är på väg, Hade hoppats på att gå ner ganska mkt till bröllopet, sisådär 20-25 kilo:P ja men det går ju inte, så får bli ny klänning..
    Kommer ha rosa/fuschia/vit tema på vårt bröllop..
    Börjar bli riktigt nervös när jag tänker på allt.. men nästan mer för vad mina vänner planerar för möhippa.....
    Någon som har lite tips på dekorationen? Vi är i en ganska liten lokal och 50 personer... Stor trädgård, så tänkte lite att man kanske kunde gått ut och gjort lite aktiviteter.. vad säger ni?
    vad ska ni göra på ert bröllop?
    Vill inte ha ett bröllop där alla säger sen att vi bara satt ner....  

  • vangeleyev

    Åh behöver hjälp... Har hittat en sån fin psalm, men verkar vara en doppsalm =( Men texten är ju så fin!!! psalm 791 någon som hört den? Du vet väl om att du är värdefull.... Jag som fastande för den ..=( 
    Liljor är min favorit blomma, men pollen i blomman fläckar av sig jätte mkt.. så nu vet jag inte hur jag ska göra...Någon som har något tips?

    hur ska ni göra med  valsen? ska din dansa valsen eller spexa till de lite?  

  • vangeleyev

    Kanske redan någon som berättar, men vad ska ni bjuda på för mat och dricka?:)

  • vangeleyev

    Jag är nervös varje kväll när jag gått och lagt mig så ligger jag hela tiden och tänker på bröllopet.. Tänk så ösregnar det? Tänk så snubblar man in i kyrkan.. Är inte den smalaste bruden(44/46) så oroar mig för att alla ska sitta och tänka vad tjock hon är!! Ja vet kanske löjligt:P Oroar mig mkt för att alla ska gå hem redan vid 10-11 Vad ska ni hitta på under själva festen?

  • vangeleyev

    Hade min möhippa i helgen. Höll på i 18 timmar så varit helt off i 2 dagar. Och igår kväll fick jag höra från mina servitörer att antingen anlita mer personal eller ha maten som buffé.... Hade tänkt att de skulle servera maten...... Så nu vet jag inte hur jag ska göra.... Plus hon vill ha ett schema typ nu på hur dagen kommer se ut.... Och på allt detta har vi bestämt att tärnorna och bestmannen ochvi ska köra någon cool dans.... Hur tänkte vi där?? För de första är det bara en av tärnorna som bor här och en av bestmannen........... Vatten över huvudet eller vad?????

  • vangeleyev

    Åh mindre än 2 veckor kvar och måste lämna in klänningen till sömerskan!! Måste sy in den!! Älsklingen hade sin svensexa i fredags. Så nu är vi båda hoppade:) har inte gått in skorna än!! Panik!!!

  • vangeleyev

    Åh tack för era tips!! Ska jag prova :) drömde i natt att skorna och klänningen va helt förstörda på bröllopsdagen!!!! Usch!! Är ni klara med allt? Har ni klarat er till er budget? Vi har spräckt vår:P

  • vangeleyev

    Här nere ser det ut och bli regn :( men är väl inget ovanligt när det regnat hela sommaren ;( börjat bli riktigt nervös nu... Fått några små sammanbrott där jag inte vet om jag ska skratta eller gråta :P usch!! Fattar inte varför :P

  • vangeleyev

    Grattis till er alla andra blivande brudar där ute! Idag smäller det om 14 timmar står jag och min blivande i kyrkan!!!! idag blir vår lilla flicka 1 år

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??