Inlägg från: Puff |Visa alla inlägg
  • Puff

    21 juli 2012, är vi fler??

    Skriver också upp mig på listan för 21-juli-2012-brudar :)
    Vi kommer att gifta oss på en kurs- och lägergård utanför Piteå där jag växte upp, där det finns en loge som är ombyggd till ett kapell och en matsal för upp till 100 personer. De långväga gästerna kan även hyra stuga eller vandrarhemsrum där så det kändes enkelt och bra så slipper vi transporten mellan kyrka och festlokal, sen att det är ett väldigt fint område gör inte saken sämre! :)

    Vi kommer att ha helstekt ren med tillbehör till varmrätt och "gående bord" för gästerna, typ som buffé men inte riktigt då de som står för maten kommer att lägga upp på tallrik, men att gästerna får hämta sin egen mat vid "bespisningen". Förrätten blir soppa :) Vi skippar desserten och kör på tårta och fika istället, blir hembakad tårta då min moster är grym på att baka så hon har lovat att hjälpa oss :)

    Vi bor i Östersund så lider också lite av det knepiga med att planera på avstånd, men vi får mycket hjälp av min familj och vänner som bor där uppe så det blir nog bra! Det mesta "stora" är klart, men lite småsaker återstår, plus festprogrammet som är delvis klart.

Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??