Inlägg från: Söta Wiol |Visa alla inlägg
  • Söta Wiol

    21 juli 2012, är vi fler??

    Vi gifter oss också den 21a juli, i Norrbotten på en strand. Så det blir utomhusbröllop om vädret tillåter. Annars finns det en fin rymlig lokal som vi tänkt ha dansen och baren i som får bli vigsellokal i värsta fall. Så får man fixa till där sen för dansen senare. Men nu håller vi tummarna för solsken i hela landet =) Vi ska också ha lila som färg tillsammans med vitt. Hittade en knallila bukett med hortensia och rosor som var väldigt fint. Så visst funkar ju det. Fint med lila till vit klänning dessutom tycker jag. Hur mycket får man ge för att designa sin egen ring om man har guld som man smälter ner? Lägg gärna ut bilder ni som har gjort egna ringar.


     

  • Söta Wiol

    Fina inbjudningskort chrpe och synanceia. Vi har tagit catering ´(bröllopsbuffe´) från ett Wärdshus som har riktigt god mat, det vet vi då vi bland annat ätit julbord där. Men jag ringde dom förra veckan och sa att vi vill provsmaka lite rätter som vi är osäker på. Dels för att vi ville byta ut några i cateringförslaget vi fått och dels för att veta i förväg vad vi bjuder på. I Juni har dom en sommarbuffe som vi skulle få komma och äta av och så diskutera om det finns något där som vi vill byta mot. Det känns tryggt att veta hur maten smakar. Även om man inte har möjlighet att smaka på alla sorter, men hör med firman ni tar catering ifrån om det finns något ni kan smaka på så får ni ett hum om deras standard åtminstone.


     


     

  • Söta Wiol

    Tjena brudar. Vi kommer också köra låtlista på datorn + att en av gästerna lirar gitarr som han tar med.


    Jag var ute i väldigt god tid och beställde brudklänningen. Har tittat på den flera gånger men aldrig i ordentligt dagsljus. Och när jag tog fram den bredvid mina stora vardagsrumsfönster upptäcker jag till min fasa en stor ljusgul fläck. Fort in med klänningen på kemtvätten och får veta igår att dom inte får bort fläcken! Panik i går kväll med en månad kvar till bröllopet. Hittade en fin klänning på ebay, kontaktade säljaren och den skulle inte komma förän samma vecka vi gifter oss. Vore ju en galning om man vågade chansa. Sen hittade jag till min stora lycka en vacker klänning på lilly.dk =) Beställt den idag. Så nu håller jag tummarna och sitter på nålar och väntar på min nya klänning.


    Beställde en ring också från indonordic. Stort misstag. Ringen var jätte fin och jag längtade efter att få hem den, tre veckor senare har vi ännu inte hört något. Ringer dit och andra gången vi ringer får vi veta att den inte finns på lager och dom vet inte ens när den kommer in. Fy f-n vilken dålig service. Så nu är nya ringen på väg hem från Valsta guldsmed. Där kan vi snacka bra service och snabb leverans. Älsklingen beställde sin ring därifrån och den kom direkt.


    Men det hör väl till att saker ska skita sig lite inför bröllopet. Det ordnar nog sig tillslut. Hoppas det går bra för er andra.


     

  • Söta Wiol

    Hej. Vad roligt att se alla era bröllopsbilder. Ni är alla så jättefina. Här är en bild från vår dag.


Svar på tråden 21 juli 2012, är vi fler??