Inlägg från: Oniq |Visa alla inlägg
  • Oniq

    Rädd att min blivande inte ska vara romantisk på vår dag

    Du är alltså rädd för att din blivande kommer att vara sig själv på er bröllopsdag och inte denna 'sopa dig av mattan -romantikern' som många vill se som brudgum?


    Nördbröllop FTW rpgwedding.buu.nu
  • Oniq
    skrollan skrev 2011-12-30 16:05:44 följande:

    jag menar mer att det verkar vara en för många märklig fråga jag ställer... de flesta säger att jag ska prata med honom och försöka få honom på ett fint sätt att förtå vad jag vill... men många verkar tycka att det är en orimlig tanke att jag skulle vara mån om stunden och att det rent känslomässigt klickar.. för då är han inte "sig själv".


    Jag förstår att många försöker att detaljplanera sina bröllop för att det ska bli så perfekt och att man ska slippa oroa sig för ngt... men är det någon annan är jag som reflekterar över det känslomässiga och romantiken under dagen???


    Be honom att se dig i ögonen så mycket som möjligt under hela vigseln (han gifter ju sig med dig och inte med vigselförrättaren eller gästerna, vilket man ibland kan tro med en del som bara stirrar ut på 'publiken' eller blint tittar på prästen) så kommer det nog att lösa sig.
    Nördbröllop FTW rpgwedding.buu.nu
  • Oniq

    Tyvärr så måste jag vara lite av en dreambreaker och meddela att livet sällan utspelar sig som en romantisk film hur gärna man än vill eller hur hårt man drömt det.

    Jag är visserligen ingen romantiker, men nog hade jag haft vissa önskemål om hur t.ex. scenariot 'Älskling, vi ska få barn' skulle utspela sig.
    Eftersom vi planerat det ett tag så ville man ju ha den fina stunden då man berättar nyheten för sin partner, man skulle se lyckan i hans ögon och få en stor kram och några fina ord så skulle vi sitta och drömma och planera för det kommande lilla livet...
    Inte var det då ett telefonsamtal från en galleria med orden ' - shit, jag plussade precis.' Med svarsorden: -'Coolt'.
    Men nu ville visst stunden ingen annat. :)

    Förvänta dig inte saker av din blivande som han inte brukar göra i vanliga fall. OM han något speciellt så kommer det bara att bli mer speciellt och du inte är förberedd på det och OM det inte blir av så blir du inte besviken.

    Men som jag sa tidigare - se på varandra så blir ord och andra handlingar överflödiga och ni kommer utan konstlade filmklyschor att visa alla vittnen exakt hur mycket ni tycker om varandra. -och se/känna det själva.


    Nördbröllop FTW rpgwedding.buu.nu
Svar på tråden Rädd att min blivande inte ska vara romantisk på vår dag