• Sara1291

    EBAY tråden!

    Denna tråd är avsedd för de som har erfarenhet av ebay, kan rekommendera säljare, visa bilder på produkter därifrån osv. OCH för de som liksom jag själv inte har en aning om hur det fungerar 

    Själv har jag inte beställt något därifrån än. Men i o m att det mesta verkar vara så billigt lär det nog sluta med att största delen av all dekoration inköps från ebay.

    Välkomna in, ös på med allt möjligt som har med sidan att göra :)

  • Svar på tråden EBAY tråden!
  • Tinzi
    ungbrud skrev 2012-03-11 01:53:28 följande:
    Ska ha godis buffe, tyckte dessa var fina :D dessa kommer jag nog att köpa!


    superfina!

    Vart?
  • Protexblue
    moonias skrev 2012-03-11 10:08:49 följande:
    Jag köpte det här: www.ebay.co.uk/itm/290463597943?ssPageName=ST...:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648#ht_3862wt_905

    Fick hem det i fredags, 2 rullar limegrönt. Det är mycket mjukare och mindre hål än tyllet jag hittat i tygaffärer. Tycker bättre om detta än det andra jag köpt i affär. Men det beror ju på vad man ska använda det till, jag gör små tyllbollar att göra servettringar av och då passar detta perfekt, ska man göra något med lite mer stadga så är det kanske lite för sladdrigt.
    Tack för länken. Beställde hem en rulle i svart med lite "glimmer" , var ju så billigt så blir de inte bra så får jag använda de till någon annat. =)
  • annapanna88
    Kitty85 skrev 2012-03-10 18:14:47 följande:
    Har hittills bara gjort ett inköp på ebay.se Mjukstartade med ett par örhängen som jag nu väntar på att få hem. Undrar om det är någon som vill dela med sig av sök orden som ni skriver in när ni ska söka på något. Själv skriver jag in wedding o får upp samma saker hela tiden, folk fyndar en massa fint men jag vet inte vad ska jag söka på för att hitta det. Tack på förhand=)
    Söker du bara allmänt då? Det är nog lättare om man är ute efter något speciellt och söker efter just det... om man bara kan det svenska ordet brukar jag använd någon översättningssida t.ex tyda.se
    Hoppas det var till någon hjälp! Och om du har problem att hitta något så säg gärna till så kan vi säkert hjälpas åt att komma på sökord!
  • nagu
    Imke1977 skrev 2012-03-10 23:01:18 följande:
    Verkligen skitsnygg! Vart har du hittat den och vad kostar den? Fanns den i andra färger?
    De har jag också funderat på fast i grönt
    Gillar verkligen dem! 
  • drömmer
    Bollan skrev 2012-03-09 15:03:38 följande:
    Jag älskar Ebay, det är mitt guld Har handlat massor där och är helnöjd. Men så är jag van också och vet var man ska leta och hitta dessutom. Har köpt två brudklänningar där och jag är helnöjd - (jag ska inte gifta om mig dock, utan köper för att plåta i dem och göra vackra brudbilder till vår portfolio med olika modeller. men men, jag köpte nedanstående klänning på bilden och den är så fin, min vän köpte en likadan till sitt kommande bröllop (hon provade min först) och man kan knappt tro att de är så billigt, köpte även tiara med för endast 100 kr..ja jag har fått en hel utstyrsel till under 1200 kr med frakt. Men klart man ska våga satsa med, de finns ju även de som syr upp klänningar där och då blir de aningen dyrare och längre väntan men de är fina tyger och snygga fall på dem. Däremot köpte ja inte skorna där, men nu har jag även sett man kan köpa brudbuketter i sidenblommor och de var ju inte så billiga direkt men så fina..blir nog sedan att inhandla så slipper ja köpa blommor varje gång som ändå vissnar..

    Åhh kan du inte länka till säljaren? Det är precis den klänningen jag är ute efter, men har hittat så många olika säljare så det hade vart bra med ngn som jag vet fler är nöjda med .
  • LitenSandra

    Jag måste bara få berätta att jag precis budat hem två superfina tärnklänningar från Ebay! Nu börjar den långa väntan på att få hem dem!! 



    Chokladbrun med ivoryfärgat band. 
     
  • selma03

    Åh den var fin. Vart ? Och vad fick du ge ?


    Sen undrar jag , måttbeställning ?

  • LitenSandra
    selma03 skrev 2012-03-12 21:59:05 följande:

    Åh den var fin. Vart ? Och vad fick du ge ?


    Sen undrar jag , måttbeställning ?


    430 kr st, fri frakt. Hos http://www.ebay.com/itm/Bridesmaid-dress-flower-girls-dress-PROM-dress-cocktail-dress-with-long-sash-/360419250277?pt=UK_Wedding_Clothing&var=&hash=item53eaa95065#ht_13162wt_922

    Jag mätte mina tärnor och sedan gick jag efter storlekstabellen som säljaren hade. Tog den storlek som passade bäst in. Det är snörning i ryggen så att man kan dra in den eller släppa den ut ca 5 cm. Så jag tror det kommer bli super bra. *längtar tills de kommer*
  • Protexblue
    LitenSandra skrev 2012-03-12 22:07:15 följande:
    430 kr st, fri frakt. Hos www.ebay.com/itm/Bridesmaid-dress-flower-girl...#ht_13162wt_922

    Jag mätte mina tärnor och sedan gick jag efter storlekstabellen som säljaren hade. Tog den storlek som passade bäst in. Det är snörning i ryggen så att man kan dra in den eller släppa den ut ca 5 cm. Så jag tror det kommer bli super bra. *längtar tills de kommer*
    Vilka underbara klänningar säljaren hade.. Du måste verkligen lägga upp bilder och beskriva kvaliten när de kommer!!! =)

     Älskar ebay tråden, så underbart när någon hittar en säljare man själv aldrig sett röken av, har letat efter svarta tärnklänningar ,har beställt hem en billig och ska se hur den blir men är den dålig så hittade jag en jätte fin nu.. =)
    Dock tror jag att jag har blivit smått beroende av ebay...
Svar på tråden EBAY tråden!