• Pluppe

    EBAY tråden!

    Såhär fin är min brudbukett som jag beställde från ebay, den är fejk, men oj så fin kvalitet! På långt håll syns det inte att den är oäkta, tittar man närmre syns det men det gör den absolut inte ful! Dem lila blommorna ser mer oäkta ut än dem vita. Kan bara rekommendera varmt :)

  • Pluppe
    annelie1981 skrev 2012-01-15 20:45:57 följande:
    Gå in på mitt ebay, då får du upp det du har handlat. Där kan du klicka på det du köpt och sedan maila säljaren. Jag köpte också organzapåsar på ebay som var försenade, men jag hade väldigt bra mailkontakt med min säljare och tillslut kom de fram. Hoppas att det ordnar sig för dig också.
    Samma här. Jag köpte i början av november, mina har inte kommit ännu och då har säljaren ändå skickat 2 gånger (säger hon).. Nu har jag iaf fått tillbaka pengarna så ska beställa igen, men blir nog ifrån någon annan den här gången..
  • Pluppe
    KakanMackan skrev 2012-01-16 18:56:44 följande:
    Jag har hittat precis sådana såpbubblor på Panduro, men hjärtat högst upp 6st för 29 kr... Jättefin bukett Pluppe
    Tack tack :)
  • Pluppe
    drömmer skrev 2012-01-16 22:50:09 följande:
    128,42 kostar den .

    Den var ju supersöt! Och så får man in något "blått" . Någon som tänker så? Att de ska ha något nytt, något gammalt och något blått? Eller är det bara jag som tittar på för mycket film
    Jag har hört talas om det där med nytt, gammalt och blått.. Men jag vet inte ifall jag kommer följa det Flört Men det är ju en rolig grej! I och för sig kommer jag väl ha något nytt och gammalt på mig, men det blåa vet jag inte vart jag ska få in Tungan ute Det gamla blir "mina vanliga underkläder" och det nya är väl allt annat Solig
  • Pluppe
    augusti2012 skrev 2012-01-17 11:42:02 följande:
    Ebay är sjukt.. vann en brudklänning igår på auktion. Provade att ge ett bud och vann. klänningen kostar inklusive frakt 315 kr. Och dem syr efter mina mått.
    Hade en klänning som jag ropat in på tradera för 400 kr. Så två klänningar för 715 kr nånting. Varav jag kommer sälja den ena när jag har provat båda.



     


    Oh vilken mäktig klänning!! Super fin! Och inte illa att få två klänningar för det priset!
  • Pluppe



    Idag har jag fått hem näbbklänningen till min dotter! Superfin kvalitet och färgen på bandet var just i den färgen jag hade tänkt! Kan tyvärr inte testa den på min dotter då hon nu bara är 10 månader, i augusti kommer hon vara 1 år och 4 månader, så den är nog liiite stor nu :)
Svar på tråden EBAY tråden!