• Sara1291

    EBAY tråden!

    Denna tråd är avsedd för de som har erfarenhet av ebay, kan rekommendera säljare, visa bilder på produkter därifrån osv. OCH för de som liksom jag själv inte har en aning om hur det fungerar 

    Själv har jag inte beställt något därifrån än. Men i o m att det mesta verkar vara så billigt lär det nog sluta med att största delen av all dekoration inköps från ebay.

    Välkomna in, ös på med allt möjligt som har med sidan att göra :)

  • Svar på tråden EBAY tråden!
  • Johannalun

    Välj de ris du jälv vill ha. Jag funderar på AXA rispuffar:)

  • LindaochJohn
    JuliBrud89 skrev 2012-05-16 20:28:45 följande:
    Nu har vi fått hem våra tærnklænningar!! Ær jættenøjd :) Dom kænns bra och ser fina ut! Jag ær rætt kort och klænningen gick till knæna. 

    Man fick inte se på bilden ær att det ær stretch på baksidan men det gør ju bara oddsen større att klænningen passar :)

     Det man kan "klaga" på ær att færgen inte ær helt som den på bilden, (men mig gør det inget). Mina klænningar ær mer grøna, men samtidigt blå. Om ni førstår :D Och att storleken ær kanske lite liten, så om man anvænder en medium (från t.ex hm, så bestæll L). Det ær bara stretch øver brøsten och alltså inte under. 

    Hoppas ni førstår vad jag menar!

     


    Vad kul!
    Jag ska beställa de gröna tänkte jag, så om mina systrar har S i vanliga fall ska de kanske ha en M nu då?
  • JuliBrud89

    hmm, svårt att sæga!! Men om dom "trycker" in sig i strl s i vanliga fall så borde dom ta m. men om dom anvænder s så køper ni det, det ær som sagt stretch i ryggen så jag skulle køpt s :)

  • annapanna88
    Pluppe skrev 2012-05-17 19:17:37 följande:
    En dum fråga egentligen.. Men vad använder man för ris i rispåsarna? Är det vanligt långkorningtris eller använder man något annat? :)
    Man kan använda vanligt ris, på villkor att det är OK för kyrkan! Vissa församlingar tycker att det skräpar ner för mycket och vill att man använder speciellt "bröllopsris" som smälter vid kontakt med vatten.
    Nu är jag ingen expert på det här eftersom jag varken ska gifta mig i kyrkan eller ha ris... Men detta har jag läst mig till här på BT :)
  • Solstice

    Ni som köpt såpbubblor på ebay, har ni någon bra säljare med billig frakt? frakten gjorde ju att det blev dyrare än att köpa här hemma på de jag hittade

  • Solstice

    Ja, det var ju lite bättre pris måste jag säga- de jag hittade hade 30-60 USD i frakt för 72 st

  • Avellana

    Har sett någon som köpt tärnklänningar tidigare i tråden....... någon som har tips om det? Det är till en 5-åringen och en 6,5-åring.

Svar på tråden EBAY tråden!