• Darling Daisy

    EBAY tråden!

    Jane skrev 2012-02-15 18:26:22 följande:
    Yes, idag fick jag hem en utav klänningarna, den svarta. Här är två väldigt dåliga bilder tagna med mobilkameran. Klänningen är verkligen jättevacker och elegant i verkligheten. På säljarens bild såg det ut som att överdelen på klänningen var av "printed satin", alltså mönstrad satintyg. Men det var ett ljusrosa-creme-färgat tyg under och en fin svart spets över. Över all förväntan! Den kostade alltså ca 150 kr inkl frakt och det var verkligen mycket till klänning man fick för de pengarna! Rekommenderar säljaren efashiongirl starkt.
    OBS! Min mamma provade klänningen och den är egentligen till min faster som är lite bredare, därför är den lite för stor.
    Vilket lyckat köp! Vad roligt att klänningen var så fin! Hur verkade storleken, stämmer den med de angivna måtten? Jag kikade lite på säljarens sidor, det fanns ju mycket snyggt där!
  • Darling Daisy

    Ang såpbubblor: 
    Det finns något som kallas för bubbelsvärd eller liknande på de flesta leksaksaffärer. Förpackningarna är absolut inte snygga (ca 35 cm långa plaströr i skrikiga neonfärger), men j-lar vilka snygga bubblor man får! Det blir riktigt stora (ca 7-12 cm i diameter) och ganska hållbara bubblor.
    Detta är nog inget man köper till alla gäster, men om man vill ha stora bubblor tex till fotograferingen är detta ett tips.  
     

  • Darling Daisy
    operfekt skrev 2012-06-07 17:46:07 följande:

    Här är en av tärnklänningarna, dock beställt från dhgate.. =) 


    Den andra tärnklänningen ska vara likadan, fast knälång istället.
    Men min syster som ska ha den är dock bortrest nu, så hon har inte kunnat prova den än,
    hoppas den också passar!
    www.dhgate.com/hot-sale-sexy-sheath-floor-len... Här är länken till klänningen, Den största skillnaden är väl att bandet i midjan blev i siden, men tycker inte att det gör ngt =)
    Jättesnygg och lite annorlunda!! Hur lång tid tog det att få hem den?
  • Darling Daisy

    Jag köpte en klänning från säljaren ever-pretty. 
    Fick hem en jättefin klänning i bra kvalitet, bra passform och som var lik bilden!
    Den kostade strax över 300 kr. Klart värt priset!! 
    Valde expressfrakt, den kom hem på en vecka. 

    Har ingen bild på min klänning, men här är bilden från annonsen. 

     

Svar på tråden EBAY tråden!