• JuliBrud89

    EBAY tråden!

    Jag køpte en underkjol som var populær från eBay. 150 kr inkl frakt, på bilden såg den PERFEKT ut. Nær jag fick den var den skit. Den kændes otroligt billig, storleken kan inte vart større æn xxs, den var mycket før kort (och då ær jag 1.61 cm lång) och ringarna var helt mjuka. Och den var inte så vid som den ær på vilden. Rekomenderas INTE.


  • JuliBrud89

    Hej alla fina!

    Då har æven jag fyndat (tror jag iaf ;)) på eBay. Det blev en klænning som jag ser flera hær inne bestællt till sina brudtærnor :) Då måste den ju va bra! ;)

    Fast min ær i blå/turkos.




    Får hoppas det blir succè :)

    Jag gjorde också något mycket smart (enligt mig) :P att køpa en extra klænning i en annan storlek, ifall någons klænning inte passar :) (Så får jag också en superfin klænning) ;D

    4 klænningar från yhan1188 før 107.95 $.

    Ni som fått klænningen, vad tyckte ni om den??!! Var den kort? Berætta allt ;)

  • JuliBrud89
    hjgs skrev 2012-05-06 20:00:43 följande:
    åh tjejer ni drar ner mig i fördärvet nu har även jag klickat hem två klänningar ifrån yhan1188 som jag egentligen inte alls behöver :-P
    Det ær bra ;) Då ær du två snygga klænningar rikare ;)
  • JuliBrud89

    Nu har vi fått hem våra tærnklænningar!! Ær jættenøjd :) Dom kænns bra och ser fina ut! Jag ær rætt kort och klænningen gick till knæna. 

    Man fick inte se på bilden ær att det ær stretch på baksidan men det gør ju bara oddsen større att klænningen passar :)

     Det man kan "klaga" på ær att færgen inte ær helt som den på bilden, (men mig gør det inget). Mina klænningar ær mer grøna, men samtidigt blå. Om ni førstår :D Och att storleken ær kanske lite liten, så om man anvænder en medium (från t.ex hm, så bestæll L). Det ær bara stretch øver brøsten och alltså inte under. 

    Hoppas ni førstår vad jag menar!


  • JuliBrud89

    Man ska egentligen inte anvænda vanligt ris då fåglarna æter upp riset efteråt och det ær inte bra før dom :/ Vet tyvær inte vad vad man ska anvænda istællet.. Någon som vet? Gærna något som ær liknande ris!

  • JuliBrud89

    hmm, svårt att sæga!! Men om dom "trycker" in sig i strl s i vanliga fall så borde dom ta m. men om dom anvænder s så køper ni det, det ær som sagt stretch i ryggen så jag skulle køpt s :)

  • JuliBrud89
    LindaochJohn skrev 2012-05-23 16:09:29 följande:

     



     


    Nu har jag klickat hem två sånna här! Skrattande
    Ni som beställt - tog det lång tid innan de kom hem?
    Nej det gick på en vecka kanske?! Dom ær jættefina! Jag bestællde i blå, men nær klænningen kom var den mer blå-grøn (turkos) men det ær bara bra då det ær vår færg :) Jag bestællde från yhan1188. Leveranstiden sklijer sig från sæljare till sæljare! 
  • JuliBrud89
    Naive skrev 2012-05-31 14:44:17 följande:
    Ni som har beställt denhär klänningen, var ni också tuvgna att buda på den eller kunde ni köpa den direkt? Vill köpa en i rosa till min tärna, med hittar bara en man kan buda på....? 
    Nej nej nej :) http://www.ebay.com/itm/Prom-Gown-Women-Formal-Party-Evening-Cocktail-Chiffon-Dress-tunicskirt-US-2-16-/180776350816?pt=US_CSA_WC_Dresses&var=&hash=item2a171c3460
    Hær ær den i rosa också. Hittade den på ett par sekunder nær man søkt på bridesmaidsdresses.
Svar på tråden EBAY tråden!