• moonias

    EBAY tråden!

    Inköpt på ebay än så länge:
    Tyll att göra servettrings-bollar av
    200 små tyll/pärlblommor till inbjudningar/program mm
    3 olika snören/band till inbjudningskort (fick en i fel färg först o mailade säljaren, väntar på rätt färg nu...)
    50 lila rispåsar med silvriga fjärilar, superfina! 
    Samt bildskärm till GoPro kamera (sambons leksak)

    Väntar på:
    Manchettknappar  till brudgum, marskalk samt min far, armband till tärnor, fickplunta, tårtställning, strumpeband och muffinsformar. Har beställt alla dessa saker igår och idag :P.

    Har varit mycket nöjd med allt jag fått hem hittills! 

  • moonias
    Protexblue skrev 2012-03-11 09:46:30 följande:
    Vad var de för tyll du köpte? är ute efter tyll att knyta runt servetterna.. Har du fått hem det?
    Jag köpte det här: http://www.ebay.co.uk/itm/290463597943?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2648#ht_3862wt_905

    Fick hem det i fredags, 2 rullar limegrönt. Det är mycket mjukare och mindre hål än tyllet jag hittat i tygaffärer. Tycker bättre om detta än det andra jag köpt i affär. Men det beror ju på vad man ska använda det till, jag gör små tyllbollar att göra servettringar av och då passar detta perfekt, ska man göra något med lite mer stadga så är det kanske lite för sladdrigt.
  • moonias
    Fiaa skrev 2012-03-22 08:36:58 följande:
    Hallå! :) Är det någon av er som köpt denna typ av tårtställning, är den stadig osv?

    viewitem.eim.ebay.se/7-TIER-SQUARE-ACRYLIC-CU...
    Fick hem en rund sådan med 5 våningar nu i veckan :) Väldigt fin och stabil när den står men man får antingen limma ihop delarna eller lyfta ytterst försiktigt endast i understa lagret om man ska flytta den för de olika delarna lossnar lätt från varandra. At limma ihop den tror jag inte ska vara några problem eftersom de är gjorda av hård plast eller liknande.
  • moonias
    lordoz skrev 2012-03-31 16:05:44 följande:
    Hejsan!

    Ebay är farligt! :) Men roligt!! :)

    Har idag köpt följande smycken:

    viewitem.eim.ebay.se/Rose-Flower-Pendant-/170...

    viewitem.eim.ebay.se/Silver-Plated-Rose-C/230...

    viewitem.eim.ebay.se/Silver-Plated-Rose-Flowe...

    Så då var smycken till bröllopet inhandlade för 100:- inkl. frakt! :) Om jag har tur och de kommer innan mitten på maj (vilket de borde göra) så kan jag dessutom ha dem på min brors bröllop i maj. :)
    Fina! Sparar länkarna, letar själv smycken :).
  • moonias
    Pagnie skrev 2012-04-09 20:00:30 följande:
    Nu har det varit lite tyst ett tag. Är det någon som inhandlat något på sistonde?
    Handlade ett litet halsband och cd-fodral i helgen. Väntar även på skor samt muffinsformar (skickades uppenbarligen för en månad sedan, ska maila säljaren igen...) till bröllopet. Och sitter nu och kolla runt på smycken, älskar Pilgrim så jag funderar på att ha smycken därifrån och så vitt jag kan se är även det billigare på ebay än i butiker :). Man ska bara kolla frakten, vissa tar uppemot 30 dollar för att skicka ett armband för 15 dollar :S.
  • moonias

    Fick hem dessa skor idag: 
     



    Jättefina och perfekt storlek! Tog storlek UK4 US6, har svensk storlek 37 i vanliga fall. Sköna att ha på sig men hööööööga, får leta efter ett par skor att byta till för jag lär inte stå ut i dem hela dagen :S.
    Sen fick jag även hem två halsband från Pilgrim, väntar på ett tredje och sen ska jag se vilket det blir, gillar Pilgrim skarpt så jag tycker att det skulle vara kul att även ha smycken därifrån :). 

  • moonias
    MariaMagdalena skrev 2012-04-20 10:04:38 följande:
    Vad använde du för sökord för att finna denna? Jag river mitt hår snart tror jag Får upp massor med väskor men knappt några alls som är som denna, däremot MASSOR av märkesvaror som kostar skjortan ;) Vill ha en enkel väska, liknande denna, men den får gärna ha någon färg =) Någon som har tips annars?
    Sök på "clutch" där fick jag upp en massa :).
  • moonias

    Fick hem denna klänning i måndags! Superfin och med inbyggda byglar över brösten vilket gör att den hålls uppe även på den sidan där det inte finns axelband. Jag hade tänkt ha den till midsommar men den funkar säkert super som t.ex. tärnklänning med! Finns i olika färger. Säljaren heter yhan1188.



     
Svar på tråden EBAY tråden!