• 123ost

    EBAY tråden!

    Någon som köpt vigselring på Ebay?

  • 123ost
    Mrs S 2012 skrev 2012-04-16 20:09:17 följande:
    Aha, tänkte inte på det, fick mina skickade till Skottland. Hoppas du hittar några liknande!

    Okej, tänkte så det inte blev fel för dig :)
  • 123ost

    Kan ingen ge mig lite tips på vad jag kan köpa redan nu på Ebay? Vi gifter oss nästa sommar och har inte ens besökt lokalen än (kommer vi nog inte göra på ett bra tag, ligger på annan ort). Vad kan man bestämma i förväg? Favours vet jag redan och kan beställa, bordslöpare har jag också hittat men har ingen aning om hur mycket vi kommer behöva så det får vänta. Vad mer? :)

  • 123ost
    drömmer skrev 2012-04-16 21:37:56 följande:
    Vi gifter oss nästa vår o jag har köpt tårtutstickare, slipsar till marskalker och brudnäbbar, näbbklänningar, 1 (av 4) tärnklänningar, I Do - märken att sätta under skorna (something blue), organzapåsar (till kommande såpbubblor och ris) och rosblad. Det är nog allt, tror jag .Finns ju massor att handla! Kommer köpa resterande tärnklänningar snart, köpte 1 bara för att få se kvalitén och för att tärnorna skulle få testa och så ska jag köpa väst o kravatt till sambon, och kostym,väst o kravatt till lillkillen samt en näbbklänning till då min dotter ska få ha en annan på kvällen. Den hon ska ha i kyrkan är vit, och jag vet att den inte kommer vara vit så länge om de ska vara ute o leka .

    Du har hunnit med mycket du! hehe :) Kläder har jag också tänkt beställa, men tar det lite senare då jag inte har en aning om vad sonen kommer ha för storlek (han är 1 nu så), både jag och sambon planerar att gå ner i vikt så då vågar jag inte köpa något än :)
  • 123ost
    Imke1977 skrev 2012-04-17 20:39:47 följande:
    Fast jag ser ju pengarna när jag loggar in på paypal. Fast systemet som man betalar via ebay verkar inte se det. Jag fattar ingenting

    Går det inte att ringa paypal?
Svar på tråden EBAY tråden!