• Jane

    EBAY tråden!

    hej alla Ebay proffs!


    Jag intoducerades till ebay av augusti2012 (som skrev här lite längre upp) igår, vilket resulterade i att jag utan att tänka efter hade lagt ett bud på en klänning. Jag hade ingen aning om hur man gör och sedan låg budet där ute och man fick en adrenalinkick. Glad Jaa, jag var uppe till kl 02.00 och väntade på svaret....och jag vann!!!

    Denna klänning vann jag för $ 74 inkl. frakt (alltså cirka 500kr, blir det väl?) Skrattande Det får en att vilja handla mer!



    klänningen är från en säljare som heter vivian6689.


  • Jane
    Sara1291 skrev 2012-01-18 19:39:36 följande:
    wow!

    hur lång leveranstid? är den måttbeställd eller efter storlek?
    Ingen aning, jag tror det är 1 ½ månad, jag skickade precis in mina mått
  • Jane


    Denna fascinator köpte jag på Ebay igår för 29 $ inkl. frakt (ca 200 kr). Glad är jag Glad Har länge letat efter något sådant, men de har aldrig fallit mig i smaken eller så har de varit för dyra.
  • Jane
    bridetobe2013 skrev 2012-01-22 20:33:13 följande:
    Har skaffat ett konto nu. Och skrivit in kortnr. Bekräftat på mailen. Står ngt om att man kan fylla på kontot. Men det behöver man inte när kortet är sammankopplat va? eller ska man ändå föra över pengar från kort till konto?
    1/6 2013
    Det behöver man väl inte? hoppas jag..... det har inte jag gjort.
    julle79 skrev 2012-01-22 23:19:41 följande:

    behöver nog lite hjälp....inte fattat hur de funkar me alal adnra ebaysidor än...loggar bara in på ebay.se än så länge å söker å söker men hittar inte.


     


    Tänkte ha cdskivor me nått snyggt pappersfodral å dela ut så folk förhoppningsvis kan bränna ner sina bilder å sedan skicka till oss så vi kan ta del av dom.


    men hittar inga bra....eller typ inga alls....jag söker nog på fel sökord kan jag tro


    Jag är bara inne på ebay.com, tycker att de andra sidorna är konstigare. Ja det är nog så att du använder dig av fel sökord.
  • Jane
    SusanneJoh skrev 2012-01-23 12:55:21 följande:
    När man först registrerar sig på paypal så måste man sätta över 15 kr till sitt paypalkonto så att som ser att det funkar, och att det inte är ett "fuskkonto". Men man förlorar ju inte dom 15 kr, dom sätts tillbaka på kontot sen. 
    ♥ 4/8-12, då smäller det! ♥
    över 15 kr? Det visste jag inte....hur för man över dom då? Det stog ingenstans när jag skaffade ett konto.
  • Jane

    Hejsan,
    Jag beställde en klänning av en säljare som heter vivian6689, och nu igår när jag skulle se i hennes butik vad hon har mer att erbjuda så stod det 0 artiklar. Hon har alltså inget att sälja.....underligt?
    Det känns som att nått är på tok, är det någon som vet varför det är så?
    Eller har hon bara stängt ner för tillfället för att inte få för många kunder över det kinesiska nyåret?


  • Jane
    annapanna88 skrev 2012-01-27 17:32:30 följande:
    Idag kom min korsett. Tyvätt passade den inte, kuporna var konstigt formade för mig. De var för smala och för stora samtidigt om man kan säga så... Annars tyckte jag att den var väldigt fin. Tyget var kraftigt och den satt bra runt kroppen.
    Och pucko jag tänkte mig inte för utan drog bort lappen innan jag provade den, så då vill säljaren inte ta tillbaka den.
    Så om det är någon som vill köpa en korsett billigt, US sorlek 36B, är det bara att höra av sig :)
    hej, synd att den inte passade dig! jag tittade faktiskt på BH/korsett som är utan sömmar för att ha under brudklänningen, men förstod mig inte på storlekarna. Vad menas med US 36 B t.ex.?
  • Jane
    annapanna88 skrev 2012-01-29 11:53:38 följande:
    Det betyder bara att det är i amerikansk storlek. Bh-storlek anges ju annorlunda i USA, England, Sverige osv... det finns omvandlingstabeller och även beskrivningar på hur man räknar ut vilken US storlek man ska köpa. T.ex här: stores.ebay.com/The-Wizard-of-Bras/How-to-Det... 
    Detta är från säljaren jag köpte av, men det finns ju på fler ställen!
    Okej då förstår jag,  tackar.... Då får jag kolla runt!
  • Jane

    Jag gör Copy/Paste nu på mitt egna inlägg som jag skrev i en annan tråd, bara för att tipsa.

    Hejsan allihoppa,

    Jag har köpt på mig massor med saker från eBay och mer kommer det bli!
    Jag köpte en fascinator som jag fick hemskickad 2 veckor efter beställningen och den ser verkligen fin ut och bättre ut än på bilden. Så jag är helnöjd. Glad

    Sen så har ja också köpt två långa festklänningar, som jag nu väntar på. De kostade ca 100 kr styck.
    Ett par korta fingerlösa näthadskar för 20 kr har jag också köpt och de skickades dagen efter att jag köpt dem så de kommer snart.
    Och igår köpte jag 5 stycken smyckesset (halsband och örhängen), ett till mig, ett till min mamma, ett till min moster och ett till min faster och ett till min svärmor. De ser verkligen exklusiva ut på bilderna och de kostade ca. 60-130 kr styck. Den smyckessäljaren kan jag verkligen rekommendera, noxandra  heter hon.

    Ja det var allt hittills, väntar med spänning på att alla saker ska komma ner i brevlådan. Samtidigt letar jag nu också efter finväskor, skor och dekorationer som fjädrar.


Svar på tråden EBAY tråden!