• Esther82

    Det är vita pärlor, jag tyckte inte att den var identisk dock men helt underbar!! Jag hade svårt att se på bilderna på Ebay för på min klänning är det mönster med små silverpaljetter.

  • Esther82

    Det är inte samma säljare ser jag nu. Min är super-star999 vet inte hur man länkar :). Beställde underkjolen (200kr) direkt efter det att klänningen kommit och den kom lika snabbt.


    Jag köpte klänningen men tänkte att det låter ju för bra för att vara sant. Tänkte att jag nog får se det som att slänga pengar i sjön, men den är såå välsydd i fint tjockt tyg. Skiljer sig inte från dem jag provat i butik. Jag hittade samma klänning på en swe sida för 4000 (samma bild).

  • Esther82

    Sicken bra tråd!! Tack för den :)..


    Finns det någon av er som har köpt hela kitt till er m2b här?


     

  • Esther82
    SusanneJoh skrev 2012-01-18 23:41:45 följande:
    Esther82: måttbeställde du eller beställde du en färdig storlek? Jag funderade först på att beställa färdig strl och sen fixa små detaljerna hos en sömmerska. Men sen kollade jag dom färdiga måtten och jag tycker dom verkar för korta på längden, så jag blev asnervös över att klänningen skulle bli för kort. Hur är din på längden? Och hur lång är du? (om man får fråga )
    ♥ 4/8-12, då smäller det! ♥
    Jag är 164 beställde st14. Jag kommer få sy upp den 5-10cm beroende på vilka skor jag väljer. Den har ju snöre bak så det är lätt att dra till den. Jag kommer ändå behöva sy in den men det ska nog inte vara några problem eftersom det är god kvalitet på tyget.
Svar på tråden EBAY tråden!