• fruhgan

    bröllop norrköping 2012

    Om ni vill ha tips från en Norrköpings-brud anno 2011, är det bara att fråga här i tråden eller inboxa mig

  • fruhgan

    Tips för blommor: Snittblomman (Trädgårdsbyn): www.tradgardsbyn.se/brollop.html
    Hon som har det, Elise, är jätteduktig och hon älskar verkligen att göra brudbuketter och lägger ner sin själ i arbetet. Vi hade alla blommor till bröllopet därifrån: brudbukett, mannens blomma, tärnbukett, hårblommor och bordsdekorationer. Vi fick komma ut dit för konsultation ( kostar inget extra)  och man får prova ut vilken modell som passar en, hon har alltså brudbuketter i plast i olika former:rund, droppformad osv så man får stå framför en spegel och prova och vi fick hem en liten minibukett med de blommor vi skulle ha i buketten som present.
    Vi blev jättenöjda med allting! Rekommenderas varmt!
    Tips för tårta: Åby konditori, de har ju butik på Drottninggatan och ute i Åby. Jättegoda tårtor och väldigt tillmötesgående. Rekommenderas varmt!

  • fruhgan

    Om ni ska ta tårta från Sockerbagarna så ska ni se till att de har koll och kom överens om hur och när ni ska höras. Boka in både konsultation och provsmakningstårta och boka in ett uppföljningssamtal direkt och bestäm allt detta direkt vid första konsultationen.
    Vi ville först ta tårtan därifrån och vi var på konsultation och vi fick provsmakningsbitar av dom men vi ville ändra på smakerna efter det men vi fick aldrig riktigt tag i han som vi hade kontakt med, eller jo han svarade ibland på sin mobil men hade aldrig tid att prata och ta emot våra önskemål på ändringar och tog aldrig vår beställning
    (skriver inte ut namnet på honom här, det vore lite fult) och vi fick aldrig klarhet i det hela.
     Han skulle ringa upp och vi lämnade flera meddelande till honom men vi lade aldrig någon beställning eftersom han aldrig tog emot ändringarna ordentligt och hörde inte av sig tillbaka till oss. Tiden gick och vi började bli oroliga för att inte få någon tårta (eftersom vi aldrig ens kunde prata om ändringarna-hur skulle vi då kunna lägga en formell beställning?).
    Vi valde till slut Åby Konditori och fick det vi ville ha direkt och blev jättenöjda.
    Dock hade Sockerbagarna också levererat en tårta till bröllopet, en tårta vi alltså INTE beställt och en tårta som var som vår provsmakningstårta som vi INTE tyckte om och vi hade ju meddelat att vi INTE tyckte om den.....
    Vi behövde i alla fall inte betala för den tårtan. Jag måste tyvärr säga att när vi ringde dom efter bröllopet för att reda ut det...då svarade han som vanligt inte. Men när Fredgagården ringde upp honom åt oss...då svarade han direkt och då var det inga problem....vi behövde inte betala.
    jag tycker att Sockerbagarna har goda bakverk men jag litar inte på dom längre.

    Om ni vill ha fina håruppsättningar och/eller extensions till uppsättningen så rekommenderar jag Teresa Di Luca, hon jobbar på Salong Madeleine på Trozelligatan. Hon går fina gelénaglar också

Svar på tråden bröllop norrköping 2012