• Memsan

    bröllop norrköping 2012

    Vi gifter oss den 12e december 2012 i Norrköping.   ^.^

  • Memsan

    Vi har bestämt tema, mat, mannens kläder, gästlistan, lokaler har blivit tittade på men inget har blivit bestämt, marskalkars kläder är provade, dekorationer är påbörjade, tårta och blommor är också istort sett klara.
    Man hinner med mycket när man är hemma hela dagarna. :)

  • Memsan

    Jag gillar Nathalie Lindholm, hon bor på vikbolandet.
    Vi hade tänkt att anställa henne men hon sa att hon troligen kommer flytta till Tyskland under hösten 2012. Men jag tycker att hon är en otroligt begåvad fotograf och i mitt tycke mer prisvärd än de mera kända här i stan. www.colina.se/foto/

  • Memsan

    Jag kommer göra samma sak som Fästmön när det gäller tårtan. Eftersom våran tårta kommer vara den sak som binder samman hela temat så är vi extremt noga med hur den kommer se ut i slutändan. Därför kommer vi vara på Tårtverkstan.

  • Memsan

    Therese508- Vilka av alla stadens fotografer och sminköser kände du dig nöjd med?
    Jag letar fortfarande >.<

  • Memsan

    Hej Fästmön!
    Kul med en till härinne!


    Fästmön skrev 2012-03-03 11:22:09 följande:
    Hej!

    Är det ngn som har tips på ngn lokal i Norrköping som man kan hyra en söndag? Vi tänkte ha brunch dagen efter bröllopet men lyckas inte hitta ngn lokal. Vi räknar med ca. 130 personer som kommer på brunchen så lokalen bör vara ganska stor...
    Hittade du en lokal? Vi ska vara i bankkyrkan och ha middag. Tänkte bara tipsa om att när jag bokade så var hyran 50:- per person. Sen kostnaden för mat och dryck. Annars så har du ju alltid de geer men dom ska ha hutlöst med stålar för sina lokaler och verkade även ta extra betalt för varje extra sak. typ som viss belysning.
    Fästmön skrev 2012-03-18 09:52:23 följande:
    Själv behöver jag hjälp med att ställa ut blommor på borden. Någon som är byta-tjänster-sugen? 
    Bara ställa ut blommor på borden? Eller nåt mera avancerat?
  • Memsan

    Någon som har hittat en make up artist som kommer hem till en? Kan man be sminköser som jobbar på Mist, make up store, kicks osv komma på hembesök?

  • Memsan

    Har ni sett att Brud & Bal på gamla rådstugegatan har halva priset på alla klänningar i butiken pga ägarbyte? Var där idag, tyvärr så har dom inte så många klänningar för oss som är över strl 40. Men dom är väldigt fina. Lilly, forever yours + andra fina märken.

  • Memsan

    Jag tyckte att dom hade fina klänningar i större storlek men när jag var där häromveckan så plockade hon bara fram 4-5 st i +42 storlek. Bara till att åka förbi och se om dom har öppet. Men när jag var där så öppnade dom vis 11-12 på dagen.

  • Memsan

    Åh är så nöjd idag. Tror jag äntlign har hittat en sminkös som kan komma hem till mig på den stora dagen. Yeay! ^.^

  • Memsan

    Gick förbi Body shop här i stan. Såg att dom hade brudsminkning inkl konsultation för 500. Gick in och pratade med tjejen i butiken och hon sa att man får samma sminkös som man har haft vid konsultationen och att hon/han kan komma till frisörskan också utan extra kostnad- ja om det inte är i en annan stad eller långt ute på landet. Fanns även möjlighet att få till ett paketpris för mig + mina tärnor sen när det börjar närma sig. Alla andra ställen ska ha närmare 1000kr inkl konsultation.
    Jag frågade tjejen varför dom är så mycket billigare än alla andra. Svaret hon gav i korta ordalag är att det lönar sig att gå ner i pris och fortfarande få nöjda kunder som sprider ett gott rykte.
    Lutar starkt åt body shop. Men ska såklart kolla de andra ställena, men risken finns att jag reagerar på deras produkter.

  • Memsan
    nrkpgbrud skrev 2012-05-09 20:58:53 följande:
    På lördag är det dags för oss! Så hör ni mattues kyrka´s klockor runt lunch så är det vi ;)
    Ha en underbar dag på lördag :)
  • Memsan

    Har ni läst att skokanonen borta i ingelsta också går i konkurs. De har 50% konkursförsäljning as we speak.

  • Memsan

    Hej Blivande makar! Imorgon på Centrumloppisen på butängsvägen/gatan så står jag och säljer en massa vinglas, champagneglas, ljusstakar & bestick. Allt för det enkla lilla bröllopet för helt ok priser. Hoppas vi ses där!

    Loppisen håller igång mellan 10-15.

    Har ni förresten sett att Buketten ska flytta och har 50-70% rea på sortimentet nu?

  • Memsan

    Har inte sett märket här i stan, Men Partyworld i linköping ska ha det märket. Annars så har jag en trevlig oanvänd Forever yours som du kan få köpa. Flört

  • Memsan

    Tror att den är stlk 40/42. Så finns det så att man kan sy ut den i ryggen några centimeter till. Jag är lite rund & mullig och är 165cm lång. Jag kände mig väldigt fin i den redan från första början. Men har nu gått upp ännu mer så den passar inte lika bra och har blivit erbjuden min drömklänning och det kan jag bara inte tacka nej till. Därför har jag 2 nu innan den stora dagen. Köpte den för 7000, ligger ute för 4500 just nu men kan nog gå ner lite till.


  • Memsan

    vi gifter oss i december och ska ha festen på Grand hotel. Har ni kommit långt i eran planering?

  • Memsan

    Grand är billigare än vad jag trodde. hyran är 50kr per gäst sen maten hamnar på ca 400 per gäst exklusiv dryck. Så alltiallo så räknar vi med 600 per gäst med dryck då vi tänkte ha kvalitetsdryck som passar till våran buffé. Men tror nog att hela kalaset hamnar på 70-80 000 trots att vi försöker hålla kostnaderna nere. Men ringen och klänningen blev mycket dyrare än vad jag tänkt.

    Hittade du någon vettig lokal?

Svar på tråden bröllop norrköping 2012