• Sofi K
    Äldre 6 Dec 19:44
    8597 visningar
    18 svar
    18
    8597

    Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!

    Hej!


    Jag och fästmannen är nyförlovade och än så länge är det inte så jättemycket bröllopsplanering, men man tänker ju lite i alla fall!


    Nu är min fråga till er, vilken årstid gifte ni er i? Och vad var possitivt respektive negativt med den årstiden?


    Jag har egentligen aldrig planerat bröllopsdagen och drömt om den sen jag var liten. Trots att man ju naturligtvis alltid önskat att den skulle inträffa. Men jag har inte haft någon sådär "självklar ska vi gifta oss på...."


    Tacksam för hjälp!

  • Svar på tråden Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!
  • Sofi K
    Äldre 7 Dec 10:17
    #3

    Det jag känner är väl egentligen att i sverige kan vädret bråka med en vilken årstid man än gifter sig i.


    Jag har velat lite fram och tillbaka mellan vintern och våren. Känns som att "alla" gifter sig på sommaren. Då blir man lätt bara en i mängden...


    Sarkastisk ljubicica- Förstår att dagen blir bra ändå, men det mesta blir ju naturligtvis lättare om det är fint väder och inte regnar. Tog ni inomhus-foton då eller hann ni med det innan det började regna??


    Mysigt att förlovadflicka, att ni fick det bästa av två årstider också! Det är ju så man önskar man skulle få ha det. Gifte ni er i oktober av en speciell anledning?


    Sen är det temat... Det blir vanligare och vanligare med tema-bröllop förstår jag. Kan man ta precis vad för tema som helst eller vart går gränserna? Än så länge har jag nog bara kommit fram till färgerna som ska gå igenom allt.

  • Sofi K
    Äldre 7 Dec 11:01
    #6

    Förlovadflicka- Vilka färger hade ni som tema? Jag tänkte, eftersom ni hade hösttema. Var det mustiga färger över lag eller begränsade ni er till några speciella? Mina favoritfärger är nämligen mustiga, så som vinröd och plommonlila, och min färstman gillar grönt. Sedan kanske man ska ha någon benvit också för att det inte ska bli för mörkt. Men blir det för mycket färger då??


     


    fruhgan- hur var vädret på er dag? Vad var positivt och negativt med att gita sig på försommaren??

  • Sofi K
    Äldre 14 Dec 14:55
    #16

    Tack för alla svar! Då ger jag en följdfråga. Vi ska åka bort över hela HT- 2012. Jag tycker det vore väldigt mysigt med vinter eller tidigt vår-bröllop. Det blir för tight att gifta sig VT 2013 eller? Hur lång tid behövs, om man ska vara realistisk??

  • Sofi K
    Äldre 17 Dec 14:39
    #18

    Ekorren- Jag har också tänkt lite i de banorna... vet inte riktigt hur väl det går att planera från sydamerika, men man kan ju boka innan är klart :)

    Än så länge försöker jag bara leta efter en rimlig budget. Inser att alla planerar väldigt olika länge, men jag är nog inte sugen på att planera på tre veckor. Däremot kanske det går på tre månader... vem vet. Just nu känns det väldigt ogenomförbart, men när man väl sätter igång på riktigt så fixar nog sig det mesta  om alla ger sig den på att få till det

Svar på tråden Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!