• förlov­adflic­ka
    Äldre 6 Dec 21:11
    8602 visningar
    18 svar
    18
    8602

    Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!

    Vi gifte oss 1/10 och det var perfekt! Mitt på dagen var det så varmt så alla var ute i kortärmat så vi fick sommarvärme OCH höstfärger! Helt underbart verkligen! :)


  • förlov­adflic­ka
    Äldre 7 Dec 10:34
    #4
    Sofi K skrev 2011-12-07 10:17:18 följande:

    Det jag känner är väl egentligen att i sverige kan vädret bråka med en vilken årstid man än gifter sig i.


    Jag har velat lite fram och tillbaka mellan vintern och våren. Känns som att "alla" gifter sig på sommaren. Då blir man lätt bara en i mängden...


    Sarkastisk ljubicica- Förstår att dagen blir bra ändå, men det mesta blir ju naturligtvis lättare om det är fint väder och inte regnar. Tog ni inomhus-foton då eller hann ni med det innan det började regna??


    Mysigt att förlovadflicka, att ni fick det bästa av två årstider också! Det är ju så man önskar man skulle få ha det. Gifte ni er i oktober av en speciell anledning?


    Sen är det temat... Det blir vanligare och vanligare med tema-bröllop förstår jag. Kan man ta precis vad för tema som helst eller vart går gränserna? Än så länge har jag nog bara kommit fram till färgerna som ska gå igenom allt.


    Det blev lagom tid att planera helt enkelt :) Och så valde vi att ha hösttema, så det blev fint :)
  • förlov­adflic­ka
    Äldre 7 Dec 11:15
    #7
    Sofi K skrev 2011-12-07 11:01:40 följande:

    Förlovadflicka- Vilka färger hade ni som tema? Jag tänkte, eftersom ni hade hösttema. Var det mustiga färger över lag eller begränsade ni er till några speciella? Mina favoritfärger är nämligen mustiga, så som vinröd och plommonlila, och min färstman gillar grönt. Sedan kanske man ska ha någon benvit också för att det inte ska bli för mörkt. Men blir det för mycket färger då??


     


    fruhgan- hur var vädret på er dag? Vad var positivt och negativt med att gita sig på försommaren??


    Vi hade färger man kan hitta i naturen just på hösten, typ orange, rött, brunt, gult och så hade vi accenter i guld också. Inget som helst rosa, blått, lila och i stort sett inget grönt :) Det blev en jättebra helhet faktiskt för vi dekorerade med höstlöv osv :)
Svar på tråden Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!