Inlägg från: Sarkastisk ljubicica |Visa alla inlägg
  • Sarkastisk ljubicica

    Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!

    Vi gifte oss i maj, eftersom min man tyckte att det skulle vara finast att gifta sig på våren. Att det sedan blev just maj månad och inte någan annan vårmånad berodde på praktiska skäl. Det enda tråkiga med att gifta sig på våren är att det kan regna, vilket det gjorde på just vår dag, men det störde oss inte. Vi hade en underbar dag ändå :). Men jag hade hellre gift mig på vintern, helst i januari/februari. Jag tycker att det är så fint med snön och mörkret, det blir mycket mysigare enligt mig.


    Ni kan kanske välja datum lite utifrån vilket tema ni vill ha på bröllopet (om n i ska ha det), om ni har någon "favoritmånad" eller "favoritårstid" eller om ni har något datum som kanske är lite mer speciellt än andra...

  • Sarkastisk ljubicica

    Vi tog några av fotona utomhus (de innan vigseln) med fina paraplyn med i bilderna, och några av fotona på en utomhusscen med tak (efter vigseln). Jag är jättenöjd med båda fotona. Men vi hade tänkt ha en utomhusvigsel, så den fick vi flytta inomhus. Vi hade valt en plats där vi både kunde viga oss utomhus och inomhus och dekorerat båda platserna. Man måste alltid ha en back-up plan, speciellt på våren. Dagen innan bröllopet hade solen skinit hela dagen, så man vet aldrig hur det blir!

Svar på tråden Vilken årstid ska man gifta sig i?? Hjälp mig, alla brudar!