• Doofie

    Julafton?

    Vi planerar att göra det :) Hoppas bara att våra ringar hinner bli klara och hinner komma! Det är samma sak för oss; vi vill byta ringar när alla nära i släkten är med. Tycker det skulle vara supermysigt! :)

  • Doofie

    Hur har det gått? Har ringen kommit än? Får man se en bild? :) Våra är också beställda, ska komma 22/12, hoppas verkligen att de hinner göra det!!

  • Doofie
    Vica skrev 2011-12-12 08:44:17 följande:
    Våra ringar kom i fredags! Kan bara inte sluta titta på min :) Har haft den på lite varje dag för att vänja mig. 
    Jag valde nog inte världens mest bekväma ring, men men vad gör det!


    Ska bli intressant och se vad de säger! 
    Hur ser era ut?  
    Oj så vacker (vackra)! Måste glimmra fint ;)
    Våra har inte kommit än, blir nog inte förän på en vecka ungefär.. lever på marginalerna ;) Men det står 24/12 i ringarna så de MÅSTE komma innan det! haha.
    Får lägga upp en bild på dem när de dimper ner :)
  • Doofie

    Åh, vad fint! :) Spännande!!
    Våra är skickade med rek idag från leverantören. Så de ska komma imorgon... Funderar på att ta på oss ringarna på julaftons morgon och sen låta folk märka det när de märker det.
    Eller så kallar vi på allas uppmärksamhet när vi alla är samlade och tar på oss ringarna inför alla.. har inte bestämt oss för hur vi vill göra än.. ;)

  • Doofie

    Jo det gick fint, alla blev jätteglada och överraskade, de tyckte det var en fin överraskning :) Vi valde att "presentera" det då alla julklappar var utdelade , så det blev lite av en happening :P Riktigt kul att ha ringen på fingret. Synd bara att man jobbar inom vården och inte kan ha den på sig på dagarna ;P

    Lite halvkass bild, men det är min ring, en sidenmatt slät titanring, sambons namn står på sidan, och en liten diamant efter det som syns på bilden. Han har ett spår ovanpå sin, och sen mitt namn graverat på sidan, utan sten :)


Svar på tråden Julafton?