• Yez

    Tar ni av er era ringar någon gång? Varför..?

    Jag tycker att man alltid ska bära sin förlovningsring eller vigselring, men vissa tar av dom vid olika aktiviteter..

    Varför gör ni detta? Är det inte bättre att "vänja" sig att alltid ha ringen på, oavsett vilken aktivitet man gör?!

    Väldigt nyfiken på hur ni andra gör (:

  • Svar på tråden Tar ni av er era ringar någon gång? Varför..?
  • majflicka
    Yez skrev 2011-11-29 16:35:56 följande:

    Jag tycker att man alltid ska bära sin förlovningsring eller vigselring, men vissa tar av dom vid olika aktiviteter..

    Varför gör ni detta? Är det inte bättre att "vänja" sig att alltid ha ringen på, oavsett vilken aktivitet man gör?!

    Väldigt nyfiken på hur ni andra gör (:


    Jag har nästan aldrig på mig mina ringar *asg*. Jag är ganska nygift, några månader och var förlovad 1 år innan det och hade en förlovningsring som jag bar lite då o då. Jag får inte ha ring i jobbet och tycker inte om att bära ringarna på ett halsband om halsen. Jag bär endast mina tjusiga ringar när jag ska bort på middag el ut och då som ett smycke bland andra. Min man skrattar och tycker att han lagt mkt pengar på diamanter i onödan ;)
  • malin martin

    jag har inte ringen på mig när jag duschar, diskar.....tar även av mig den när jag lagar mat och bakar pga bakterierisken.
    Därtill tar jag av mig ringen när jag är i stallet, gymmet och ska åka skidor. Det är i första hand pga säkerhetsrisken och skulle olyckan vara framme (vilket hänt bekant) och fingert svällt kanske det inte går att rädda. Dessutom vill man ju inte utsätta ringen för extra slitage.

  • Sveaalexandra

    Jag kommer ta av min vigselring på mina innebandymatcher, förlovningsringen klarar smällarna men det kommer inte den göra. Man vill inte att den ska gå sönder. M2b tar av sig sin förlovningsring och blir samma med vigselringen när han jobbar. Han är kock och de får inte ha något på händer och armar. Så på jobbet är det bara jag som har min, tur alla vet att vi ska gifta oss så ingen försöker stjäla honom :D

  • gbg2012

    Jag jobbar inom vården och där får man inte bära ring, så då har jag inte det. Jag sover inte heller med ringen, diskar eller duschar med den. 

  • Ekorren

    Jag jobbar extra inom vården och då får jag inte ha på mig ringen, brukar ha den i en kedja om halsen då. Annars pluggar jag och då har jag alltid ringen på mig. Förutom när jag ska på gymet (kläm- och reprisk), när jag håller på med kladdig matlagning (svårt att rengöra ringen) och när jag sover (sväller mycket på natten plus att jag får röda märken så jag måste "lufta" under ringen).

  • Oniq

    Bara när jag bakar. Tar en evighet att göra rent ringarna från deg och så känns det lite fräschare att ha osmyckade, rena händer när man knådar deg ;)


    Nördbröllop FTW rpgwedding.buu.nu
  • LoJ

    Jag får lätt eksem i händerna när det är fuktigt. Jag tar därför alltid av ringarna när jag tvättar händerna (så att inte det blir blött under ringarna) och när jag sover så att huden får "andas". Fungerar jättebra!!

  • Sebastiána

    Jag har inte läst hela tråden, men jag tar av ringarna när jag ska laga viss mat där jag är rädd att ringarna ska bli förstörda eller där det kan vara ohygieniskt med ringar.

  • Fröken Skruttis

    Ringarna är till för att bäras. Jag har på mig min förlovningsringen hela tiden. Kanske inte om jag bakar och så. Men annars sitter den där även om jag så gräver i jord...typ.

Svar på tråden Tar ni av er era ringar någon gång? Varför..?