Inlägg från: förlovadflicka |Visa alla inlägg
  • förlovadflicka

    Tar ni av er era ringar någon gång? Varför..?

    Jag tar av mina när jag diskar, städar, tränar, duschar och badar eftersom jag inte vill att de ska bli repiga och slitna i onödan. Sover också med ringarna av eftersom jag inte vill ha svamp där de sitter eller att de ska "växa fast" och jag inte kan få av dem, kan bli äckligt ;P


  • förlovadflicka
    TheD skrev 2011-11-29 18:36:35 följande:
    Jag har inte på mig smycken i duschen. Nu diskar jag aldrig men när jag gjorde det så var det ring/-ar av. Sen är det inte altid jag har på mig ringarna när jag sover.
    Fy vad skönt att aldrig diska! :)
  • förlovadflicka
    Krissem skrev 2011-11-29 18:42:17 följande:
    Har på min jämt jämt jämt. Det händer att jag kommer på, som häromveckan när jag satt och pysslade och hade båda händerna helt nedkletade i klister, att jag kanske skulle tagit av mig den, men det var så dags då...

    Har än så länge "bara" förlovningsring, i gult guld med lite mönster på. Det var först när jag nyligen testade en eventuellt blivande vigselring som jag insåg hur hemskt sliten min ring blivit av min omilda behadling. Så inför bröllopet ska den in på renovering (och utbankning till en storlek större), så att förlovnings- och vigselring ska få åldras ikapp och den ena inte ser mycket mer sliten ut än den andra. Sen kommer jag troligtvis fortsätta utsätta dem för allt skit mina händer hittar på, blir de fula kan man ju alltid fixa till dem...
    Fixa till i all ära, men vissa repor går aldrig bort, även om vi putsade ringarna innan bröllopet så var det inte lika blanka som när vi köpte dem och då är vi ändå väldigt försiktiga. Trodde allt skulle gå bort men det gör det inte, bra att veta om :)
  • förlovadflicka

    En liten parentes: Jag brukar alltid tvätta händerna med ringarna på (och skölja noggrant och sådär). Om man aldrig tvättar ringarna är de ju lika skitiga som händerna blir om man aldrig tvättar dem- usch!


  • förlovadflicka

    Jag brukar lägga min i plånboken på badhus och så. Då hittar jag den lätt... Är nog rätt svårt att bryta sig in i ett sånt skåp när det är folk runt omkring och så :)


  • förlovadflicka

    Måste bara fråga er som har på ringarna alltid förutom när ni tvättar händerna: Om ni tex har hackat tomater och blir kladdig om vänsterhanden, tar ni av ringarna, tvättar händerna och sätter på ringarna igen? :)


Svar på tråden Tar ni av er era ringar någon gång? Varför..?