Inlägg från: LindaochJohn |Visa alla inlägg
  • LindaochJohn

    1.09.12

    Hej! Här hoppar jag också in! Skrattande

    Vi ska gifta oss i en mindre, jättefin träkyrka o sedan ha festen i en gammal skola.
    Det blir tema "Natur" för jag är trädgårdsmästare o min man2b skogsmästare. Vi kommer ha träd på alla trycksaker, mycket blommor (egenodlade) m.m. för att hålla temat.
    Vi är uppe i 74 personer med oss nu, så det är ett ganska stort bröllop... Räknar med en budget på 80000 inkl resa.

    Vi håller på o velar om fotograf nu o så ska vi begära in offerter från tre olika cateringfirmor. Tanken är att ha en enklare grillbuffe.
    Vi kommer servera alkohol, men i måttliga mängder såklart. Vin o öl till maten o någon slags bar senare.

    Vi tittar även runt på resor just nu o velar. Vi har pratat om Italien hela tiden men en karibienkryssning börjar låta nice, är ju dock dyrare... Kraotien har också kommit upp.

    Vi kommer göra inbjudningskort, festprogram o dyl själva. Har sakerna hemma till inbjudningarna så det är bara att sätta igång.
    Jag har med funderat på det där med save the date kort... Jag vet inte vad jag tycker..? Jag är rädd att min man 2bs familj är lite gammalmodig o inte kommer förstå att det inte är den egentliga inbjudan..?! Förvånad Annars kan det ju vara bra, precis som ni skriver, att ge folk en aning om det hela så att man inte planerar in annat då. Iof sig är väl den mesta semestern slut mm. runt dess. Jag vet inte hur vi ska göra...

    I helgen ska jag iväg o prova brudklänning för första gången! Ska bli spännande! Skrattande

Svar på tråden 1.09.12