• Nessa83

    Hur långe har ni varit ett par innan bröllopet? :)

    En liten kul fråga tycker jag :)

    Jag å min sambo har varit ett par i 2 år, vi förlovade oss i april i år och i Juli 2012 blir det bröllop!!

    Vi har oxå hunnit få en lite skruttunge på den tiden, hon är nu 2 månader!

  • Svar på tråden Hur långe har ni varit ett par innan bröllopet? :)
  • gaybruden

    Jag och min blivande brud är rätt så snabba av oss. Ca 15 månader efter vår första dejt gifter vi oss :) Men så flyttade vi ihop efter ca 3 månader också. :)

  • josefin david

    min man är från frankrike. där måste man gifta sig borgligt och religiöst är frivilligt. vi vigde oss efter 11 mån och 2v borgeligt och nu relegöst efter 1 år och 10 mån

  • NBFN
    gaybruden skrev 2013-05-02 15:28:04 följande:
    Jag och min blivande brud är rätt så snabba av oss. Ca 15 månader efter vår första dejt gifter vi oss :) Men så flyttade vi ihop efter ca 3 månader också. :)
    Vi var också snabba i början - flyttade ihop efter ca 7 veckor och förlovade oss efter ganska exakt 11 månader :)
  • Eliin

    Vi blev ett par i februari 2007 och planerar nu bröllop i februari 2014, så det bli rätt så exakt 7 år, har då varit förlovade sedan maj 2009, inte riktigt 5 år alltså.
    Jag var 19 och han 21 när vi träffades och sedan har vi varit studenter båda två. Nu känner vi att vi har ekonomi till det bröllopet vi vill ha!

  • gotte

    Vi kommer ha varit tillsammans nästan 3,5 år och förlovade i 2 år och lite drygt 3 månader när vi gifter oss nästa sommar. Vi flyttade ihop officiellt efter att vi varit tillsammans ett år, men under det året bodde vi i princip med varandra iaf och varvade mellan att vara hos honom och mig. 

  • Längtandsfull

    Vi träffades när jag var 15 och sambon 16. Nu är vi 27 och 28 (han snart 29) så detta var 11 årsen. När vi gifter oss nu i augusti så har vi alltså varit ett par i 11 1/2 år. Varit förlovade i 7 år och har 2 barn på 5 och 2 år.

Svar på tråden Hur långe har ni varit ett par innan bröllopet? :)